Cenjeni forumasi,
Od rane mladosti satovi su mi skretali paznju,ali do sada nikada nisam imao sat.Verovatno je to posledica podsvesne zelje da jednoga dana kupim "ozbiljan" sat,kako neki kazu, sat za ceo zivot !?
O satovima,naravno neznam nista,samo na osnovu izgleda,laicki odlucujem sta mi se dopada.To znaci da nemam omiljenog proizvodjaca,poznata su mi samo imena vecine vodecih proizvodjaca satova.
Sada sam u situaciji da kupim nesto pristojno,pa bih zamolio postovane forumase za pomoc oko izbora.
Evo ja cu reci sta mi privlaci paznju,znajuci da je raspon cena ovoga sto sam po internetu gledao prilicno veliki,ali to je posledica neznanja,pa se nadam da mi nece biti zamereno.
-L1.645.4.52.4
NEW LONGINES HERITAGE COLLECTION CONQUEST MENS WATCH
-L2.640.4.51.2
NEW LONGINES MASTER COLLECTION MENS WATCH
-L2.713.4.13.0
NEW LONGINES SPORTS LEGENDS WEEM MENS WATCH
-IWC Portofino Automatic Mens Watch 3563-05
-431.13.41.21.01.001
NEW OMEGA DeVILLE CHRONOMETER MENS WATCH ( koliko vidim pod sifrom 431.10.41.21.01.001 postoji varijanta sa metalnim kaisem,pitam se da li je pametno kupiti odmah takav ili kasnije menjati kais?? )
Nadam se da je koliko-toliko jasno kakav mi se izgled sata dopada !? Najprostije receno,"masivan" sat,jednostavnog izgleda ( bez raznih stoperica,pokazivaca strana sveta i sl.)
Evo to su neke moje dileme,molio bih za savet i pomoc.
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi