Jel može ovaj iz linka: J.Springs BEB021
Prečnik je zapravo 44mm, a J.Springs je podbrend Seika.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ne znam, svestan sam da je extra sat mozda se samo nisam navikao na toliki precnik ali deluje mi smesno na mom zglobu.. g-shock mi nije resenje posto me vise interesuju analogni.. najverovatnije cu dodati malo vise novca i uzeti neki Chronograph..
41 mm nije malo...To je bas taman.Moj drug nosi pepsi Mako,tako da je to satina za te pare.Slobodno mozes i preko neta da narucis.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
A da vidis J. Springs, veceg su precnka od 5ica (ne svi, naravno) a ista masina ih pokrece. (J.Springs je Seikov podbrend)
EDIT: Kad ti tab stoji otvoren sat vremena, desi se da ljudi vec napisu to sto si ti napisao
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
mislim da sam nasao sat za sebe zahvaljujuci Nesi izgleda odlicno i zadovoljava sve moje prohteve samo ga nisam uspeo pronaci na sajtu poklon ducan ali oticicu da ga isprobam uzivo ) hvala jos jednom svima na razumevanju i strpljenju
Drago mi je ako sam pomogao. Posedujem sat sa linka i veoma sam zadovoljan. Imaju više prodavnica u gradu, a ja sam kupio svoj sat na početku Kneza. Pogledaj i ostale njihove modele, a zapiši model sa linka koji sam dao, pa možeš da im odmah tražiš. Osoblje je veoma ljubazno, a imaju i časovničara.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
hocu, naravno.. malo podseca i na ronilacki
meni se bas svidja taj J.Springs tako da kupuj i postavljaj fotke
Bookmarks sajtovi