Veliki pozdrav svim pravim zaljubljenicima u ove čudne malespravice, a posebno Vama dragi stalni članovi ovog foruma koji svakodnevno„visite“ ovde i nesebično delite vaše znanje i iskustvo sa nama ostalima. Višeod tri godine stalno posećujem forum – doduše pasivno – i to kao velikiljubitelj CITIZEN satova(AV0030-60E, BJ7010-59E NIGHTHAWK) , a evo me prvi putse oglašavam zbog SEIKO nedoumice i to sve zbog VAS. Naime, vremenom čitajućiVaše postove svatih da kvarcno srce nema dušu i da lepota i funcionalnost ne mogu da pruže sve – jer savršenstvo leži unesavršenosti, posebnosti (gde je tu logika ?) Jednostavno sa kvarcnim satom nemožete postati jedno – to se postiže suživotom kada njegov rad zavisi od vas.Sam satni mehanizam je umetnost po sebi– magija koja spaja sve pravce ljudskog stvaralaštva........ nego da se vratim na temu
Kupujem svog prvog meh.ljubimca pa sam u večitom problemu uSrbiji spojiti lepo i korisno, a da bude nadasve jeftino. Da dodam i dostupno.
Okvirni izbor je pao na SKX779K black,SNZH55K1,SNZG79K1,SNZG13K1
SKX779K black.jpgSNZH55K1.jpgSNZG79K1.jpgSNZG13K1.jpg
e sad na scenu stupate Vi....pomozite
Mala digresija - o svima je ovde pisano sem o SNZG79K1 a na gled mi deluje kao savršen spoj-sat za svaki dan i svaku priliku
obim zgloba >20
ah da, uživo sam video samo SNZG13K1
Bookmarks sajtovi