U prvom trenutku mi se vise dopao Citizen. Ali posle drugog a i svakog sledeceg pogleda, posebno ovih fotki na ruci - bez dvoumljenja Seiko!
Seiko SBDN003
Citizen PMX56-2812
U prvom trenutku mi se vise dopao Citizen. Ali posle drugog a i svakog sledeceg pogleda, posebno ovih fotki na ruci - bez dvoumljenja Seiko!
No time to lose
seiko mi je lepsi citizen mi nekako sljasti.kazaljke na seiku mi se bas svidjaju.
Hvala za savete! I meni se mozda malo vise svidja Seiko. Stvar bi bila mnogo laksa kada Citizen ne bi imao jedno zgodnu osobinu - Duratect. Mada ne mogu nigde da nadjem zvanican podatak da li ovaj model ima takvu zastitu.
Ranije je bilo priče da se Duratect-tehnologija primenjuje samo na satovima za japansko tržište.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
^Ne proizvodi se vise i prakticno je nemoguce da se nadje.
U ovom slucaju Seiko.Lepsi mi je.
E bas steta sto se ne moze naci 3002. Ja cu glasati u svakom slucaju za Citizen. Meni je Citizen mnogo interesantniji sat.
Taj model zovu "Unobtainium". Izgleda da je proizveden u vrlo malom broju primeraka. Off-topic: to je inace sat koji se nalazi u baneru Seiko & Citizen foruma na WUS-u. Drugi je naravno Sumo.
Koliko sam ja vidio ovaj model 3002 imas na Higuchi sajtu Citizen Air Diver,PMX56-3002,PMX56-3003
Bookmarks sajtovi