Zamolio bih neki komentar za ovaj model Seika jer ga nude po veoma povoljnih 210 $. Predlozite mi nesto slicno. Hvala.
Zamolio bih neki komentar za ovaj model Seika jer ga nude po veoma povoljnih 210 $. Predlozite mi nesto slicno. Hvala.
Dobro dosao na forum.
Da bi ljudima bilo lakse, to je ovaj model.
SEIKO-SNA411-02.jpg
Meni se svidja taj pilotski izgled, i mehanizam je ok. Ako ti se svidja, samo napred.
Pretpostavljam da si ga gledao na Creatonu, posto je tamo ta cena
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Seiko SNA411 Pilot's Chronograph watch for men. Reviews, user manual, specifications, dimensions, videos - SeikoSNA411.com-Ovde imaš nešto o tom satu.
Ta cena je ok i može se naći na više mesta (210-220 evra)
Sat je kvalitetan i lep.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Za koji od ova dva modela se odluciti cene su slicne oko 210$.Ili mozda nesto trece od Seika ili Citizena.
Molim za savete odnos cena kavlitet i hvala.SNA411P1_MED.jpgSSC009P1_MED.jpg
Koji god od ta dva da izaberes neces pogresiti.
Oba su dobra.
SNA411 je klasicni kvarc sa proverenim mehanizmom, dok je SSC009 solar.
Cena im je kao sto si i sam napisao slicna, slobodno izaberi koji se tebi vise svidja.
Ako ti se sat svidja,samo napred.
Pozdrav i dobro dosao na forum.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ja bih rekao da je SNA411 bolji sat od SSC009 - barem na slikama deluje bolje uradjen i sa boljom narukvicom.
Stigao je Seiko SNA411 DSC_0171.jpg
Dobro izgleda
Kako si ti zadovoljan, kakvu su utisci?
Mogu reci da sam zadovoljan to su prvi utisci,DSC_0210.jpgDSC_0212.jpgDSC_0213.jpg posto je stigao u petak, pa jos nisam uspeo sve da skontam. Inace dimenzije i tezina su sasvim u redu za moj ukus ni prevelik ni pretezak kazem sasvim Ok sat. Bilo bi lepo kada bi bilo neko uputsvo na Srpskom ono bar na You tubu ili nesto slicno. Probao sam Alarm da namestim pa dok se svi strucni izrazi prevedu sa engleskog pa dok se to prakticno primeni citava vecnost. No sve u svemu estetski odmeren i dopadljiv sat. Moze se reci da ce pristajati u svim prilikama , sto se meni svidja lepo lezi na ruci.Par fotografija nadam se da nisam preterao i udavio.
Bookmarks sajtovi