23Likes
-
Re: Seiko SNZH55J1 ili Orient Mako XL
Imam jedan i drugi sat neces pogresiti da uzmes bilo koji , ali za nijansu moj glas ide seiku
-
Još jedan za Seiko. Sve je već unazad objašnjeno. Poz.
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Moj glas ide Seiku.
Kupio sam ga prosle godine i prezadovoljan sam sa njim !
Uzeo sam sa crnim brojcanikom, a pre nekoliko meseci sam mu stavio crnu narukvicu. Moje misljenje je da izgleda jos bolje!
Plavi brojcanik je isto lep.
Pozdrav!
Evo varijanti:
DSC_0076.jpgSEIKO_SNZH53_ROCKS.jpg
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Evo 3 godine kasnije naidjoh na ovu temu
Negde sam vec napisao da mi se bas svidja jedan Gshock model (za svaki dan), ali naravno djavo mi ne da mira, pa samo zveram i gledam dalje.
Video sam u temi gde postujete satove koje nosite svakog dana, MMario-vu omegu, msm da je seamaster model ( ne zamerite ako sam pogresio) i odusevio sam se. E sad, kako nemam love za to, pogledah omaze (nadam se da nisam pogresio sa terminologijom, opet izvinite ako jesam), i naletim na seika i orienta.
Vidim da ste svi vecinom za seika ako uporedjujem ova 2 modela, i to je skroz ok, i meni je top.
Samo me zanima posto je 3 god stara tema, imate li jos neki model koji bi pridodali kao alternativu ?
Ja ih bas i nisam pronasao previse, tj deluju mi dosta dosta slicno svi.
-
Plavi Mako. Lepsi i manji od xl verzije a bolji od Seika zbog ušrafljujuće krunice. Ako može da živi bez toga i Seiko je predobar.
-
-
Mako xl, hoće da nažulja krunica kod dužeg nošenja.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 14
Kolega, jesi li ti provjerio ima li ovih satova, koje si izabrao, na stanju? Na sajtu Vitanova piše da nemaju na lageru.
U svakom slučaju srećno sa kupovinom.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi