Pozdrav svima, zelim vam sve najbolje u Novoj godini !
Interesuje me sta mislite o ovom satu: Seiko SSB035P1.
Unapred se zahvaljujem
Pozdrav svima, zelim vam sve najbolje u Novoj godini !
Interesuje me sta mislite o ovom satu: Seiko SSB035P1.
Unapred se zahvaljujem
Poslednja ispravka: VLADAN P (2.1.2013. u 13:50)
Sat je ok,kao i svaki Seiko.
Narukvica je jedino loša,limena.
Dobar sat, sa Seikom nema greske
E sad, to sto kaze Hadzija stoji, narukvica je onako, nije bas toliko losa, ali nije ni vrhunska.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma da, ali zato nije ni skup a dobija se uvek aktuelan kvarcni sat.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mehanizam je sigurno OK. može se malo potražiti na netu koji je, pa da se pogleda njegova specifikacija. Narukvicu možeš kasnije i zameniti. Pretpostavljam da si ovo video na sajtu Sense-a
(Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija).
Prelistaj tamo kompletan Seikov program ima dosta satova, (173 trenutno) ima još hronografa, iskreno skuplji su, ima i automatika, zavisno od toga šta želiš, a pogledaj i Citizene!
Ja kad bih uzimao Seikoh kvarc hronograf uzeo bih ovaj:
Seiko SSC009P1
Jeste da je duplo skuplji, ali je extra. Još poseduje i mehanizam sa solarnim napajanjem... Pa ako misliš da vredi i da ti se sviđa, strpiš se još malo...
Evo ovde imaš fotografije u većoj rezoluciji da vidiš kako izgleda.
SEIKO Solar Alarm Chronograph Pilot Ref: SSC009P1 on eBid United Kingdom
Pozdrav od mene, dobrodošao na forum i sve najbolje u novoj!
Mišić M.
U ovom modelu je 6t63 i nema baš puno povratnih informacija o njemu.
Ja bih radije uzeo Seiko sa 7t92 mehanizmom kao što je sndc49p1 ili nešto drugo iz te serije.
.... Hadži, ispravi me ako grešim, ali 6t63 je novije generacije, te stoga i nema povratnih informacija .
Meni se i izgledom svidjaju ti modeli iz sndc serije ... ako je beli cifer jedna od bitnijih stavki u izboru i ja bi se pre odlučio za sndc41 sa pomenutim 7t92 mehanizmom.
Victorinox - real steel with mechanical soul
Hvala svima na odgovorima...
Misic.M hvala na predlozima ali sam ja vise za jednostavniji cifer.
Da li je narukvica ista na sndc41 i na modelu koji sam ja postavio?
Da. Narukvica je izrađena na isti način.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Fly
Jeste,ista je.
Ima moj buraz 49-ku(ja mu ga kupio) i znam da je narukvica čisto kinesko smeće(Rus izvini,al nisi u pravu).
On ju zamijenio za gumenu.
Baki u pravu si za mehanizam - zato bih ga i zaobišao,a i stavlja se u najjeftinije modele pa mi nije nešto siguran(ne kao 7t serija).
Bookmarks sajtovi