Dvoumim se između ova dva modela, da li neko zna karekteristike ova dva modela i koji bi mi preporučio za kupovinu.
Dvoumim se između ova dva modela, da li neko zna karekteristike ova dva modela i koji bi mi preporučio za kupovinu.
O ovom drugom se vec pisalo na forumu pa ti preporucujem da procitas a ovaj prvi ti je Seiko solar chronograph sto znaci da se baterija puni suncevom energijom.
http://www.svetsatova.com/forum/f74/...4r16a-522.html
To su ovi modeli:
03822335697_1.jpgSRP017K1.jpg
Satovi su totalno razliciti, jedan solarni, drugi automatik.
Oba sata su dobra na svoj nacin, i zaista ih je tesko uporediti.
Mislim da neces pogresiti koji god da izaberes.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Za početak prvo evo fotografija srp017 srp 017.jpg i ssc009p3 seiko ssc009p3.jpg
Seiko srp 017 ima dobar mehanizam 4R16A, prelep sat koji će ostati i unucima kao uspomena
Neću ovde da navodim prednosti mehaničkih u odnosu na kvarcne mehanizme, to je večita tema ovde na forumu samo ću jednostavno konstatovati da je za mene srp 017 mnogo bolji izbor
Kolega na forumu "Lugar" ima ovaj sat pitaj za utiske.
ps. pretekoše me mangupi
Poslednja ispravka: popovac 76 (20.3.2013. u 22:15)
razliciti satovi, kao sto rekose kolege, moras odluciti sta zelis, da li sat sa stopericom ili neki sa osnovnim funkcijama; zatim da li ti je bitno koji je mehanizam....
ako ti nesto znaci ja bih uzeo srp017
poz
+1 glas za srp017
Srp017
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Takodje srp017
Pozdrav
Posedujem sat Seiko SRP017K1,mehanizam 4R16A odlican,tacan, jednom recju pravu automatik sat.
Odlican 'tool' sat
Bookmarks sajtovi