Nista se tu nije promijenilo, taj Calvaneo je obicno kinesko djubre, sto dalje od toga
Nista se tu nije promijenilo, taj Calvaneo je obicno kinesko djubre, sto dalje od toga
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Jedino sto se u medjuvremenu moglo promijeniti je da su eventualno presli iz Xininga u Wuwei.
Kloni se tih kineskih sarenih laza.
nista!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
O_O Orient FDB08004B
Odakle uzeti ovakvo nesto?
FDB08004B-4.jpg
Ili Orient Watch DW08004B - The Eminence?
maxresdefault.jpg
Poslednja ispravka: AbstractAlgorithm (5.12.2014. u 21:01)
Najbliza prodavnica je u Madjarskoj ili Hrvatskoj.
Kod nas ih nema u zvanicnoj prodaji, medjutim ima ljudi koji su pouzdani i preko kojih moze i ovde da se nadju.
Internet je takodje uvek opcija.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav, mucio sam se da nadjem gde i kako da pazarim Orient Eminence, i cistom igrom slucaja, rodjak je bio u Rusiji, skoro se vracao u Beograd i bio je u mestu gde su imali taj sat.
Prvi utisci o satu - fenomenalan! Prelep je, blaga crta nekih staromodnijih satova ali i dalje sasvim dovoljno moderan da ga ja na primer nosim (mladic od 21god). Kais je kozni i nije uopste toliko los koliko se ljudi bune na drugim mestima, meni se cak veoma svidja. Sat je veoma zgodne velicine, nije predebeo, a dijametar mu je (41mm) taman da na moju mrsavu rucicu stane kao saliven. Open-heart deo je zaista prelep i mogao bih da ga gledam danima (uh, pa to sam i radio). Ekstremno sam zadovoljan, slike cu okaciti za koji dan.
Zakljucak, Orient Eminence ima sve preporuke od mene u svakom mogucem segmentu. Placen ~150e.
Inace, hvala vam svima za pomoc oko nalazenja sata, nista bez vas.
Evo i par slika Orient Eminence DW08004B:
IMG_20141221_140639.jpgIMG_20141221_140705.jpgIMG_20141221_140927.jpg
Poslednja ispravka: RUS (21.12.2014. u 16:44)
Odličan Orient.
Čestitam!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Svaka cast, burazeru! Oni Kinezi, sto si prvobitno pripucao na njih, nisu mu ni do koljena! Nosi ga u zdravlju!
Он сказал: "Поехали!"
Cestitam na kupovini, u zdravlju te sluzio.
Odlican sat!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Neka je sa srećom
Sat je veoma lep i elegantan, a što se tiče kvaliteta, znam da će te dugo i verno služiti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi