ne znam kolko ti se uklapa u budzet, al ovaj sat je savrsen, vizuelno
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F6819/3
ne znam kolko ti se uklapa u budzet, al ovaj sat je savrsen, vizuelno
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F6819/3
Neso, procitao sam, hvala. Prolaznice, ova Festina mi je vrlo,vrlo interesantna, ali i prevelika (45mm),ali hvala ti.
Nasao sam ovaj Lorus koji trazim i u ovoj varijanti RM377BX9 | | Lorus Watches - A brand you can trustLorus Watches – A brand you can trust (jako lep prikaz), na zalost, ne kod nas, ali probacu da kontaktiram predstavnistvo i da ih pitam da li je moguce naruciti ih. Sta mislite, vredi li ?
Ako to nije moguce, onda biram izmedju lepog i elegantnog, a koji, kako vidim, moze i u vodu Lorus RF849DX9.jpg
RF849DX9 | | Lorus Watches - A brand you can trustLorus Watches – A brand you can trust
i drugog lepog i elegantnog koji takodje moze u vodu,Casio EF-503SG-9A.jpg Casio EF-503SG-9A, pa pripomozite ! Bojim se da je Casio isuvise zut, (mada lepo izgleda!),ali sam procitao (na forumu) da u prirodi uopste nije tako zut !?
Da,ja sam pisao o tom Casio satu (EF-503 9A).
Zaista ga moraš videti da bi se boja objasnila.Nema veze sa tom slikom.Recimo da je u pitanju boja šampanjca.
Ja i dalje taj sat smatram za jedan od moja dva najlepša sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
....slažem se, samo ako je u ta dva ušao onaj "novopridošli" Citizen ! 08062012074.jpg Ako nisi mislio na njega, onda medju TRI najlepša sata...
izvinjavam se na off-u
Poslednja ispravka: backarelli (26.6.2012. u 21:45)
Imao sam prilike da vidim taj Vladanov sat uživo i potvrđujem da zaista izgleda lepše u prirodi. Kako god okrenemo, slike umeju da budu nezahvalne, a Casiovi modeli su primer kako se za malo novca može dobiti kvalitetan sat.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Slazem se da ovaj Vladanov "sampanj" Casio izgleda odlicno!
Mozda mi je promaklo (mada ne verujem ), ali - kako to da nismo preporucili neki od Seikovih modela?
Ja cu predloziti par koji mogu da budu interesantni:
SNDB11P1 - 38mm
SNDB11P1.jpg
SNN079P2 - 40/42mm
SNN079P2.jpg
SSB003P1 - 40mm
SSB003P1.jpg
SNZH55K1 - automatik, 42mm, ali posto je ronilac, sa sirom koronom, deluje manje:
SNZH55K1.jpg
SNZG13K1 - nesto veci, 42mm, ali, cini mi se, jos uvek u granici prihvatljivog. Inace - takodje automatik a odlikuje ga cisti stil pilotsko-vojnih satova
SNZG13K1.jpg
No time to lose
Vladasovi predlozi su dobri, a spomenuo bih da se narukvica ili kaiš mogu dokupiti, pa ne bi trebalo da bude problema.
Gladijator, ako nije indiskretno, koliko bi maksimalno odvojio za sat i da li postoje opcije koje ti nisu toliko bitne (štoperica itd.)?
Losa vest za model RM379BX9, vise se ne proizvodi i ne moze da se naruci: Lorus Men's Chronograph Sports Watch - RM377BX9 - RM377BX9 - 14989
Vladas, dopadaju mi se prva 2, narocito ovaj drugi, pa sam trazeci bolju fotografiju naisao na cenu bukvalno duplo manju nego kod nas:
Seiko Chronograph Mens Dress Watch SNN079P2
Seiko SNN079P2, samo sto ja nemam pojma sa kupovinom online, nemam kartice i ...
Neso, stoperica mi uopste nije bitna, ni najmanje.
Neso, nisi indiskretan, to je logicno pitanje, dopala mi se varijanta sa crnim Lorusom za manje od 100 E, mada nije problem da dam i nesto vise, pod uslovom da mi se bas dopadne (kud ide june, nek' ide i uze), ali ne bih preterivao, pre bih dao nesto vise za neki elegantan sat, nego za neki koji cu nositi uz kupace gace ili uz trenerku.
Poslednja ispravka: Gladijajator (26.6.2012. u 23:45) Razlog: dopuna
ovako nesto:
Casio MSY-501D-1B
Što se tiče seika sa Senseovog sajta, za to nije potrebna kartica, već se preko sajta naručuje, a plaća se gotovinom. Ako je odluka seiko, u pitanju su pouzdani japanski satovi.
Bookmarks sajtovi