Znam dado upravu si , nego ja bas ne volim Hanowu, ali opet to je moj subjektivni stav, ne znaci da sam upravu
Znam dado upravu si , nego ja bas ne volim Hanowu, ali opet to je moj subjektivni stav, ne znaci da sam upravu
Da citiram sam sebe!
Definitivno i bespogovorno je Seiko bolja marka pa i ovi niskobudžetni Seiko modeli od Hanowa ali Hanowa ima bolji mehanizam.
Međutim,sat ne čini samo mehanizam i da bih izabrao Hanowa,morao bih dobro pregledati taj model i uporediti ga sa Seikom.
Elem,Serb,ja i ti se u načelu slažemo,a ja sam samo "objasnio" i mehanizam.
Onda mi ostaje da uporedim celokupan kvalitet ova dva sata i da odlucim koji cu uzeti...Sa Seikom znam da necu pogresiti,ali bih zeleo da vidim kako je Hanowa uradjena...
Drugari,ja sam potpuno zaboravio na ovaj sat,a on mi se svideo pre Hanowe i ozbiljno je ugrozava sto se mog izbora tice...Samo me interesuje koliko je dobar njegov mehanizam (7T94).Jos vise mu ide u prilog sto je pilotski,ima stopericu i msm da moze proci u nekoj malo elegantnijoj odevnoj kombinaciji.Evo i linka:
Extensive Review of the Seiko SNN231P2 Military Pilot Chronograph
Dobar je mehanizam. Cela 7t serija je dobra.
I sat je stvarno lep, i meni se isto svidja taj model.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Model je jako lep,verujem da je uzivo jos lepsi,ali video sam i ovu varijantu istog modela i vise mi se svidja,ali me brinu neke stvari:
1.Kuciste je crno,pa me interesuje da li je to PVD premaz ili nesto drugo i koliko je izdrzljivo kuciste u toj crnoj varijanti
2.Cime su kazaljke i indikatori 12,3,6 i 9 obojeni ili cime god da su tretirani.
I neko tvoje misljenje u vezi sajta na kome se nalazi sat,jer mi se znatno vise isplati da narucim preko neta.I kolika bi bila carina za ovaj sat...
Koliko sam ja shvatio iz predhodnih postova, tebi se svidja ovaj model
seiko SNGZ17(1).jpg desni sa slike, a njegovo kuciste nije crne boje, a ovaj lijevi imas u vise varijanti bez PVD premaza. Sto se tice PVD premaza ja ga nesto ne volim, jer ce se kad tad ogrebati a ogrebotine na crnoj boji ruzno izgledaju.
Carina ti dodje 10% i pvd 20% na cijenu
Nisam stavio link tog drugog modela,izvinjavam se,evo linka:Seiko Chronograph SNN237P1 SNN237 SNN237P Men's Watch
Da,taj desno mi se svidja,ali sam nasao jos jednu varijantu koja mi se jos vise svidja...
Poslednja ispravka: RUS (13.7.2013. u 15:48) Razlog: Spojene poruke
Dobar je sat. Ja jedino ne bih uzeo crni, izgrebace se sigurno(pre ili kasnije).
Sajt je ok, ali rece ti Darko vec, naplatice ti 10% i 20% PDV, najverovatnije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi