Zdravo ljudi, planiram da kupim sat i ovaj mi se bas dopada. Nikada ranije nisam kupovao sat pa nemam bas iskustva sa tim. Htio sam da vas pitam za misljenje o ovom satu i da li u ovom cjenovnom rangu mogu naci nesto bolje?
Zdravo ljudi, planiram da kupim sat i ovaj mi se bas dopada. Nikada ranije nisam kupovao sat pa nemam bas iskustva sa tim. Htio sam da vas pitam za misljenje o ovom satu i da li u ovom cjenovnom rangu mogu naci nesto bolje?
Steinhart pravi kvalitetne satove po dobroj ceni. Mehanizam pouzdan, dizajn se i meni dopada - neces pogresiti. Da li se jos nesto moze naci u tom cenovnom rangu, verovatno da, mada mi sad ne pada nista na pamet. Razmisli kako ces izvesti kupovinu zbog carine i poreza.
Tesko je naci bolji sat za taj novac ,ja bih ga licno uzeo da mi treba automatik-hronograf, samo napred!
Hvala puno na odgovorima. kako sam shvatio, jedini nacin da kupim ovaj sat jeste da ga narucim online preko njihovog oficijalnog sajta. Mada u tom slucaju ce me kostati dosta vise od pocetne cijene zbog carine i poreza... :/
Ili moze neko da ti ga donese iz Njemacke
Preko interneta, ili da odes licno do Augsburga, kazu svi da je Gunter izuzetan gospodin.
U svakom slucaju, nije losa ni opcija da ti ga poruci neko ko zivi u EU, pa da ti ga donese licno, u tom slucaju bi izbegao dodatne troskove.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Razmotricu sve moguce opcije, hvala na korisnim savjetima
Ako ga narucujes u Srbiju mozes da platis cenu bez nemackog Mwst. Platices kod nas carinu i PDV. Pa ti sracunaj sta ti se najvise isplati.
Pa da, racunao sam i nikako mi se ne isplati da ga narucujem u Srbiju. Gledao sam na sajtu Steinharta i pise da imaju distributera u Madjarskoj. E sad, isao sam na taj madjarski sajt i imaju ovaj sat i ima adresa te prodavnice i sve. Pa me sad malo to zbunjuje jer sam cuo da se kupuju ili preko neta ili u Ausburgu?
Ako imaju zvanicnog distributera u Madjarskoj, nema sta, onda moze i tamo da se uzme. Naravno pod uslovom da imaju odredjeni model na stanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi