Pozdrav svima, prvo sve pohvale za sajt. Od kada sam prvi put naisao na njega, redovno ga posecujem. Ima sjajnih tekstova i mogu da kazem da sam dosta naucio o rucnim satovima. Za oko tri meseca ocekujem odlazak u inostranstvo, pa bih, kada legne prva plata, izdvojio nesto para za novi sat. Neki od uslova su da ima bar WR 200(moze i 100 ako je bas dobar), da nije quartz...Imam tri kandidata, ali slobodno preporucite neki bolji.
Favorit je Seiko Automatic Diver 200m Japan SKX007J7-Pres Watch
pics borrowed
Citao sam na sajtu da je dobar sat, pogotovo oni proizvedeni u japanu, pa bih upravo njega i uzeo. Narukvica je neverovatna. jedino mi se nesvidja sto nema safirno staklo, ali kazete da ni ovaj hardlex nije los. Razlika izmedju japanaca i onih za druga trzista je oko 70-80 $, da li se isplati?
Drugi sat je Citizen Promaster Eco Drive NightHawk BJ7010-59E/BJ7000-52E BJ7010 Watch
pics borrowed
Dosta ljudi ga hvali, a i stavrno je lep sat. Nisam bas za napadne satove, a on je negde na granici, tako da ga uzimam u obzir. Kao ni seiko, ni ovaj sat nisam video uzivo a od toga dosta zavisi odluka. Jedina mana ,i to ne mala, je krunica koja je dosta izbacenana i stoji na 3h, tako da verovatno dosta "bode".
Treci sat nikad ne bih kupio na osnovu slike sa sajta. radi se o satu Citizen Eco Drive Radio Controlled BY0000-56E BY0000
pics borrowed
Ali sam ima prilike da ga probam i da ga kupim za oko 240$ (jos se kajem sto nisam), i mogu vam reci da je sat bomba, jako kvalitetno uradjen, tezak i jako lep. Kako li tek izgledaju prva dva...? Posto ne pise za Sitizene kakvo im je staklo, zakljucujem da nije safir
Nadam se da ce iz drugog puta poruka ispasti kako treba
Bookmarks sajtovi