Odbi' !!! 😈
Odbi' !!! 😈
Svjestan sam toga ali covjek protiv toga ne moze.
danas sam bio u obilasku i probavao svasta. Bio bi ga danas uzeo ali su imali samo s crvenim detaljima a meni se svidja sa zelenim tako da sam njega narucio i u subotu ga idem pokupiti. Jos bi samo volio uzeti neki gumeni remen ali da bude u skladu s satom i da lijepo izgleda.
Zaboravio sam napisati da mislim gumeni remen samo koristiti dok sam na moru, postojeci remen mi je predivan i nebi ga skidao osim po ljeti.
Poslednja ispravka: RUS (12.8.2014. u 17:14)
Evo agonija je zavrsena. Danas sam isao ipak uzeti Special edition od istog modela jer izgleda 3 klase iznad onog sto sam narucio.
stvarno je ogromna razlika i preporucio bi svakom tko misli uzeti neka ide na special edition model.
puno vam hvala na savjetima i slijede slike..
ImageUploadedByTapatalk1408097992.632773.jpgImageUploadedByTapatalk1408098007.030642.jpgImageUploadedByTapatalk1408098021.365862.jpgImageUploadedByTapatalk1408098028.752615.jpg
Poslednja ispravka: RUS (15.8.2014. u 18:06)
Satina!!!
Sretno te služio!
hvala Dalibore! stvarno bez pretjerivanja, kad sam stavio obicnog pored ovog izgledao je kao sat iz praska, nisam mogao vjerovati da moze biti tolika razlika. ovaj je bio 300 chf vise ali se definitivno isplatilo.
kako zuji ovaj valjoux, stvarno je lijep osjecaj imati mehanicki sat na ruci.
Lep sat, u zdravlju te služio.
borko, mislim da uopšte nisi pogrešio, Victor je VRH . Sve čestitke na odličnom izboru!
No time to lose
hvala vladas! od svih renomiranih marki na trzistu trebalo je imati hrabrosti u toj klasi satova uzeti bas Victorinox.
Vic je odlična firma- nema zezanja kod njih.
Gde si kupio sat i koliko je izasao? Ja nesto gledam bas taj ovih dana
Bookmarks sajtovi