Molim vas za misljenje navedenog sata iz linka, svako misljenje je dobrodoslo. neke osnove znam ali daleko od znanja koje mnogi ovdje imaju. unaprijed se zahvaljujem
https://www.victorinox.com/ch/produc...nograph/241527
Molim vas za misljenje navedenog sata iz linka, svako misljenje je dobrodoslo. neke osnove znam ali daleko od znanja koje mnogi ovdje imaju. unaprijed se zahvaljujem
https://www.victorinox.com/ch/produc...nograph/241527
Nema se šta mislit- ako imaš para kupuj.
danas ga bio probati i svidja mi se. zanima me kako podnosi 7750 vibracije, cujem od dosta ljudi da opcenito mehanicki satovi ne trpe vibracije, npr od motora, da se nebi smijelo trcati itd. meni nije u cilju kupiti sat i imati ga za setnju, zelim ga skoro pa stalno nositi. ako moze kakav savjet bio bih zahvalan.
Borko
Nije to baš egzaktna nauka.
Sa mehaničkim satom možeš turistički motorom otputovati na more. Ne možeš viziti kros-motor.
Možeš trčati ali nije pametno igrati košarku ili odbojku.
I tako...zavisi kakav život živiš
Inače, slažem se da si izabrao dobar sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Borko,
VLADAN P, ti je sve lepo objasnio. A ja bih samo dodao....sat velik, mocno izgleda, dokazanog mehanizma, malo taj PVD je mozda osetjiviji pa ces morati malo pripaziti dok "mases" rukama okolo i sto kaze HADzI ako imas pare kupuj.A kako si napisao da si ga probao i da ti "sjedi" ne razmisljaj puno....(ja isto moram sat prvo probati da vidim kako mi stoji na ruci).
A da, imao do sada 4 sata sa valjouxom....ne brini, izdrzljiv je to radni stroj.Samo nemoj cjepati drva s njim na ruci...ma to nemoj s nijednim!!!!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Može i ovako(moj izbor): uzmi G Shock 5600 za stresne situacije,a za sve ostalo koristi ovog ljepotana.
Hvala vam svima na pomoci, u subotu bi ga trebao podici i nadam se da necu vise bezveze lutati. Nebi mi bilo zao novaca koliko bi mi bilo zao da budem nezadovoljan ili da u krace vrijeme nadjem nesto "bolje".
To zaboravi- uvijek će biti nešto bolje.
Tvoj izbor je odličan i ne zamaraj se više s tim.
Bookmarks sajtovi