Postovani molim za malu pomoc posto se ja puno ne razumem koji sat odabrati ?
Mehanizam mislim da je isti ETA 2824-2 , Safirno staklo,...
Postovani molim za malu pomoc posto se ja puno ne razumem koji sat odabrati ?
Mehanizam mislim da je isti ETA 2824-2 , Safirno staklo,...
Petre, Victorinox ima vise modela (Mach 4, Mach 5, Mach 7), tako da ne mogu sa sigurnoscu da kazem bilo sta.
Hamilton o kome razmiljas je Khaki Belowzero, ovaj:
78555133-6.jpg
dok je moguce da razmisljas o ovom Victorinoxu:
airbossauto_01-450x308.jpg
Reci cu ti da su obe firme vrlo pouzdane i da pruzaju mnogo ako ne i najvise u svetu svajcarskih satova srednjeg segmenta (uz recimo Certinu). Mislim da neces pogresiti ni sa jednim od pomenutih. Vise zavisi od tvog ukusa i namene - za sta ti treba sat.
Ako das vise detalja, mozda i mozemo blize da pomognemo...
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Da taj Hamilton ali ne taj Victorinox. Ovaj :
VICTORINOX SWISS ARMY Watches - Victorinox Swiss Army AirBoss - 25372
25372 : Victorinox Swiss Army Airboss Mach Series Watch # 25372 (Men' s Watch), Victorinox Swiss Army Airboss Mach
OK, pomislio sam da si mozda mislio na njega ali on koristi rucno navijani Unitas 6498-2, tako da nije ista kategorija...
Victorinox Swiss Army AirBoss.jpg
I dalje - oba sata su odlicna, kao i njihovi mehanizmi. Svodi se uglavnom na to - hoces li nesto moderniji automatik ili vintage compressor style navijac? Oba imaju moju preporuku .
No time to lose
Mene zanima gde mogu da kupim victorinix sat. znam da ih nema u srbiji , da li neko zna neki dobar sajt gde mogu da ga narucim?
Da li može prvi rođak, tj. Wenger (nešto kao Seiko/Lorus/Pulsar)? Ako može, imaš ovde: Swiss Stil - profesionalni noževi i satovi
Nekoliko satova sa oznakom Wenger video sam u vojnoj knjižari preko puta Platoa.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
-mislim da je najbolja on-line kupovina (kada je Victorinox u pitanju) internacionalna pijaca ebay ! Razlog su prevelike (čitaj- precenjeni) cene, koje znatno prevazilaze realu. Na ebay-u se mogu naći novi modeli, po znatno realnijim cenama.
E sad, rizik je naravno veći, te se trebaju birati "top-rated seller 100%" prodavci . Svakako dobro došlo, da je neko od naših članova imao pozitivno iskustvo sa istim, da bi se rizik sveo na minimum.
Nešo , u obe radnje koje si postavio, cene su astronomski velike, te se može reći da je skroz ne isplatljivo zbog "precenjenosti" modela. Što se tiče vojne knjižare, poslednji put kada sam bio, imali su vrlo malo modela u ponudi, a za naknadno naručivanje nisu bili zainteresovani. Kažem iz ličnog iskustva (bar je tako bilo kada sam ja bio)...
Poslednja ispravka: backarelli (27.6.2012. u 20:27)
Zaboravih da dodam...
Inače, Wenger su odlični satovi , te se taj brend može uzeti u obzir kao "rodjak" Victorinox-a. Treba obratiti pažnju na modele "swiss army" ,koji se takodje prodaju kao Victorinox, dok im je kvalitet pod znakom pitanja (kao i kod hanova-swiss army) , te ih treba izbegavati.
Inače, na domaćoj berzi sam nabasao ponovo na jedan lep Wenger, koji se prodaje već duže vreme (TerraGraph) , pa pogledaj...
Nisam znao za toliku razliku u cenama. Znam da mi se cene nisu svidele, ali nisam imao sa čime da ih poredim. Doduše, gledajući tvoje postove, priznajem da imam želju da jednog dana kupim neki njihov sat.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bata Nele ..... heheheeeeeeeeeeee
5296752.jpegsmiley.jpeg
Bookmarks sajtovi