Ej ljudi hvala. Problem sa Omegom je taj pored cene je sto sam ja dosta krupan covek a ona na fotkama izgleda extra ali kad je stavim na ruku nekako to nije to, toliko sam se razocarao velicinom da je to strasno, a nije bila Reduced verzija naravno. Ne znam, kad sam stavio ovog Fortisa pa covece to je to. Ne znam, sto ste rekli da je to sat koji bih ostavio u nasledstvo, jeste i o tome razmisljam dok ga kupujem jer znam da ce trajati sto godina ta Omega, ali eto, opet sam u nedoumici. Da li je taj Fortis u rangu Omege sto se tice kvaliteta, mislim realno gledano ja necu ici u svemir
nazalost, mislim da li ce mi trajati kao i Omega. Imajte na umu da ja nosim godinama Omegu Geneve automatic i da joj nista apsolutno nije nema ni ogrebotinu a taj sat je star oko 35 god i radi perfektno. Dakle cuvam stvari. A Fortis vidim nose Ruski kosmonauti, njihovi vitezovi na MiG 29 i mnogi drugi a fanatik sam sto se tice te tehnologije i F1. Ako vas ne mrzi neka mi neko napise nesto o tom Fortisu, znam samo da ima stati dobri Valjoux 7750 kao i Nikleova Speedmaster ja mislim. Hvala vam drugari. Pozdrav Nikola
Bookmarks sajtovi