DS Podium
Ovaj je prelep , ali 40mm ( ?!) . Strah me je da bih prosao sa njim kao sa Vostokom .
Znam deka go nema vo prilozenata lista ama eve moj predlog moze ke ti se dopadne Citizen Nighthawk
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
dobar je tissot kako nije dobar ali ovi sto si naveo nisu neki bas merodavni modeli uz duzno postovanje
za 500evra imas i za manje znas kakav tissot automatik, gledaj prs516 ako ti se svidi, ili klasicni visodate
od navedenih samo citizen, odlican sat, bgojevski dao dlican predlog i da uz njega ustedis veliki novac, zatim imas seiko monstera za 200evra malo jace imas i seiko sumo ali je po meni on precenjen malo, previse je dati 500evra za onakav sat ali je cenjen, imas i automatik certine, a bolje je uzeti n ametalu a kozu lako dokupis dobre odlicne kaiseve za desetak evra...eto to je ukratko vredno kupovine po meni
Stvarno ? A ja mislio ono neki dobri modeli Tissot-a ...
Video sam , stvarno je vrh , ne znam da l' je bolji od Citizen-a ?
Vrh jeste , ali mislim da se varas , on je 76.000 , TISSOT
Visodate mi je nekako vise za starije ljude , a i 40mm je . Heritage Visodate
Certina ima PRELEPE satove , ali ... Ali ... Ovi sto su mog cenovnog ranga , a sto mi se dopadaju su uglavnom po 40mm . Jedino mogu da sacekam jos malo vremena , da sakupim jos malo novca za ovu Certinu , jedino ako se ne vrati na staru cenu , s' obzirom da je trenutno na snizenju :
DS Podium
Jedino nisam siguran oko kvaliteta , a vidim da je kvarcni mehanizam u pitanju , pa nisam upucen ...
Jedino mi NIJE JASNO kako je moguce da ova dva sata imaju isti naziv , moze se reci istog izgleda , a razlicite dimenzije kucista :
DS Podium
DS Podium
I da , video sam ponudu novih satova na ovom sajtu , i vidim da su cene prikazane nizim nego na sajtovima koji ih prodaju ?! O.O
PRIMER :
http://www.svetsatova.com/nov-sat/Ce...172605700-1124
Poslednja ispravka: Avetinja Junacka (13.8.2015. u 16:43)
Evo odgovor samo na ovo zadnje....moze biti isti naziv, ali nije isti referentni broj...to je najbitnije kod sata. A u RB se objasnjava sve o tom satu...dimenzije, izgled, materijal, mahanizam....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Aha . Steta ...
A je l' bi mogao da mi objasnis kako je moguce ovo :
Certina DS Podium | Svet Satova
DS Podium
Obzirom da sam ja skoro pazario ovaj sat, doduse u drugoj boji, evo iz prve ruke ->
Ako odes do Absolut-a u Knezu i kazes da ces platiti u keshu, dace ti 10% popusta
Kad sam ja pregovarao sa njima cena je sa popustom ispala negde oko 520-530e.
Ja sam na kraju svoj kupio u Svajcarskoj i iskreno ti mogu preporuciti ovaj model.
Bookmarks sajtovi