Zdravo svima . Ovo je moja prva tema na forumu , pratim isti vec duze vreme jer sam u nedoumici oko kupovine sata . Da ne duzim mnogo , ovo ce mi biti drugi sat , vec sam kupio Vostok Komandirskie pre , ali , nisam racunao da je sat toliko mali , tako da sam ga mozda jednom nosio do sad . Kazem , tada nisam gledao specifikacije , i zeznuo sam se , ono , nekome bi mozda odgovaralo , ali meni , sa mojih 1.9m i nekih 120kg ( znam , znam , trebao bih da smrsam ) nikako ne ide , izgleda kao decji sat .
Elem , uspeo sam da "namlatim" ( kako to moji vrsnjaci kazu ) 500e i nameravam da sebi kupim sat , jeste da nije sad to neka ogromna suma , ali mislim da se moze naci dobar sat . E sad , u nedoumici sam jer vidim imaju razne vrste mehanizama , razni brendovi , itd ... Kao sto rekoh , krupan sam , pa mislim da bi neki minimum trebao da bude 42mm ( a mozda se i varam ) , i da , imam 16 godina , ali sam u nekim stvarima malo staromodan , da tako kazem , i ne volim previse "nacickan" sat ( sto nije slucaj sa mojim vrsnjacima ) , ali ne volim bas ni staracke satove k'o sto mi deda nosi . . Posto nemam neko iskustvo , zamolio bih vas da mi pomognete posto sam totalni "lajk" po pitanju satova . Stavicu listu nekih koji mi se dopadaju , a vi mi objasnite da li sam dobar izbor napravio .
1. TISSOT
2. TISSOT
3. Promaster Sky
4. FOSSIL
5. JAGUAR
6. Elegant Chrono
7. Elegant
8. 301C123
9. 307B133
10. Liverpool
11. Liverpool
Mislim da vam je moj ukus nakon navedenih primera otprilike jasan , sto se tice spoljasnjeg izgleda . A za ostalo se nadam da cete mi objasniti .
Hvala unapred ...
Bookmarks sajtovi