of topic @ Milane mi da tražimo procenat od Identica
of topic @ Milane mi da tražimo procenat od Identica
) I po meni je PRS200 najlepsi, a verovatno i najbolji. Ali doslo je do komplikacije male, tako da nista od kupovine, ipak su skupi. . .ali hvala vam, kad me je vladas uputio na ovaj post to je bilo ono sto sam trazio. A jel znate kolika je razlika u kvalitetu izmedju breil manta i prs200, sada pitam cisto informativno, u ceni je razlika 20000din, dobro i u izgledu, al cini mi se da je i breil jako kvalitetan?
Da GC je lep, ali to sto kazes ipak tissot deluje ozbiljnije. p.s. svaka cast na odabiru, kazem kad sam video to je bilo to
gde ga ima u beogradu?
mislim na citizen, gde ga ima
Ako se ne varam Breil imaš u Delta City (prizemlje, glavni ulaz za pešake, levo), a takođe i Citizen (na spratu Bomar).
Citizen nije imao skoro nikakav izbor ženskih satova (svi su bili mali i tetkasti) a onaj koji mi se svideo je bio skuplji od Tissot.
Koliko se meni čini ako hoćeš ženski sat, sa par izuzetaka, osuđen si na modne marke. Želim ti sreću u nalaženju pravog sata.
tu si u pravu, hvala
izvinjavam se ako je vec predlozen ali ovo bi bio moj izbor definitivno!
FASHIONABLE AUTOMATIC | DM00001W | ORIENT WATCH
Mislim da nije bio predložen(meni se sviđa), ali takođe mislim da je vreme mali problem (kao što je i meni bilo). Moj izbor bi bila Bulova iz prvog posta (nisam je prežalio).
Bookmarks sajtovi