Pomoć
Interesuje me sta mislite o satovima Zodiac.....konkretno me interesuje zenski
Sea Dragon ZS2928....gdje ga mogu kupiti....ili neki savet za ovu vrstu satova....
pozdrav
Pomoć
Interesuje me sta mislite o satovima Zodiac.....konkretno me interesuje zenski
Sea Dragon ZS2928....gdje ga mogu kupiti....ili neki savet za ovu vrstu satova....
pozdrav
Pozdrav @nikolina!
Pa,s obzirom da si iz BL,stvarno ne znam odgovor(možda neko ima u Sarajevu; na sajtu "Malbašić" nema Zodiac-a)!
Znači,ostaje ti kupovina preko neta ili da ga kupiš u Beogradu(BPM watches)! Satovi su ok,nije nakakav extra kvalitet ali nije ni cijena prevelika(na sajtu Zodiac ovaj model košta 195$ + pdv,carina,shiping,takse)!
A da pogledaš Certine u Zlatna Lira(Trg Krajine 2,mob:065 510 359)-nema ovakvih modela kao ovaj Zodiac ali ima stvarno lijepih satova i Certina je kvalitetnija kao brend!
Zodiac je nekad proizvodio odlične i kvalitetne satove. Danas, od kako ih je preuzeo Fossil, taj kvalitet čini mi se postaje sve više upitan a dizajn satova sve gori i gori.
Ako nemate distributera u RS, ne ostaje ti ništa drugo osim da kontaktiraš nekog od distributera iz okolnih zemalja ili da sat nabaviš putem neta, kao što je Dalibor rekao. Druga opcija je da se odlučiš na kupovinu sata nekog drugog proizvođača.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala najlepsa na savetu.....i preporuci.....
pozdrav
Bookmarks sajtovi