Na portalu MiniMarket.rs plaćanje proizvoda i usluga možete vršiti na sledeće načine:
1. Uplatnicom;
2. E-bankingom;
3. Pouzećem - plaćanjem gotovinom prilikom preuzimanja proizovda od kurira
Na portalu MiniMarket.rs plaćanje proizvoda i usluga možete vršiti na sledeće načine:
1. Uplatnicom;
2. E-bankingom;
3. Pouzećem - plaćanjem gotovinom prilikom preuzimanja proizovda od kurira
E,Stojane,sada si nam pomogao
Zvaću ih sutra (ako rade) jer i mene interesuje jedan sat koji imaju u ponudi (nadam se i na stanju) pa ću malo da se raspitam.
Ko prvi šta sazna neka javlja.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ima nas vise zainteresovanih izgleda. Ko prvi nesto sazna neka napise ovde. Ako daju garanciju i racun, onda mislim na nema potrebe biti nepoverljiv prema njima..
Danas sam pozvao na onaj fiksni broj.
Imam utisak da sam dobio privatni stan i da se javila sestra ili tetka onoga ko je sajt postavio.
Gospođa nije znala ništa da mi kaže.
Zapisala je moj broj telefona i rekla da će mi se od ponedeljka javiti neko.
Dakle,sve je krajnje neprofesionalno.
Za sada ne obećava.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I ja sam nazalost, imao slicno iskustvo, tako da nisam vise mogao da cekam i kupio danas u BPM-u Festinu sport F16585/5.. Sat je prelep, zaista sam zadovoljan izgledom, lepo lezi u ruci, mogao je biti malo manji ali dobro.. Nikako nisam sebe mogao zamisliti sa nekim diesel ili fossil satom, jednostavno festina i cassio imaju najbolji odnos cena-kvalitet, bar je takvo moje misljenje.. Pozz svima, slike ostavljam kada uspem da nadjem foto-aparat..
Čestitke na kupovini.
Ja ću sačekati da baš vidim hoće li se ko javiti.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Elem...niko mi se nije javio!
Računajući da je uvek moguće da neko završi u bolnici ili ,jednostavno, umre posle par dana sam ponovo nazvao ja i opet pričao sa onom ženskom osobom.
Njen tekst je bio isti kao prvi put...
Meni se još uvek niko nije javio!
Što se mene tiče MiniMarket ubuduće tretiram kao neozbiljnu i nevaspitanu stočnu firmu formiranu isključivo u nadi da se na ovakvom neorganizovanom tržištu ušićari delić kolača za sebe.
...A ni to ne umeju da urade kako treba.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi