Pozdrav svima, evo vec nekoliko dana citam ovaj forum i upoznajem se sa satovima (forum je jako dobar, toliko se informacija moze saznati na jednom mestu sve cestitke ) Sto se tice sata kupio bio neki casio edifice najvise zbog kvaliteta (tata mi ima digitalni casio illuminator koji je stariji od mene za koju godinu i ne fali mu nista ) sto se tice budzeta on je oko 13k najvise ali bi hteo proci sto jeftinije ako je to moguce. Jedini uslovi su da ima hronograf,datum i da bude otporan na udarce i vodu ofc. Ali za to imam neku predstavu sta i kako, nego prvo moram naci gde su edifice satovi najjeftiniji i onda izabrati model.
Vecina kupuje preko stranih sajtova ali ja ne vidim bitnu razliku u ceni ako bi porucivao preko interneta kada se dodaju carina i pdv. Sto se tice ovih srpskih online prodavnica po mom misljenju su bas nabijene cene.
Jedino sam naisao na ovu stranicu na fb koja ima kao neke original casio satove
https://www.facebook.com/media/set/?...4644959&type=3
i ovu online prodavnicu
MiniMarket.rs - online prodavnica - grupna kupovina - popusti - snizenja - akcije - Srbija - Beograd
koja ima povoljnu ponudu casio satova
Pa me zanima da li je neko kupovao od njih i kakva su iskustva.I ako ima da ponudi neki sat od drugih proizvodjaca neka slobodno ostavi detalje
Bookmarks sajtovi