video sam jedan interesantan Seiko sat na sajtu chronograph.com, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa naucivanjem i placanjem putem ovog sajta?
cini mi se da ih je neko pominjao ranije i da su prilicno dobri...
pozdrav!
video sam jedan interesantan Seiko sat na sajtu chronograph.com, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa naucivanjem i placanjem putem ovog sajta?
cini mi se da ih je neko pominjao ranije i da su prilicno dobri...
pozdrav!
Mislim da su ljudi sa sajta narucivali odatle i da je sve bilo ok.Proveri,ima negde na forumu.
Evo par iskustava članova foruma...
Seiko SNZF17J1 - on-line kupovina preko Chronograph.com
Pomoc oko on-line kupovine satova
Mislim da je i član Refresh kupio Monstera preko njih, mada nisam siguran.
Sve u svemu, sajt je proveren i pouzdan tako da ne treba da brineš. Pakete šalju običnom poštom i osigurane tako da možeš da dobiješ povraćaj novca ukoliko se nešto desi sa pošiljkom prilikom transporta.
Pozdrav
Poslednja ispravka: dragon (17.8.2011. u 13:45)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
e odlicno, hvala dragone.
znamo sam da sam procitao negde na forumu.
pozdrav
Evo da se i ja javim.
Naručio sam Monstera sa chronograph.com i prezadovoljan sam. Sat je stigao za 6 ili 7 dana.
Bez ikakve brige naruči.
Pozdrav.
I ja da potvrdim da je sajt odlican, narucio bratu black monstera koji je stigao iznenadjujuce brzo. Lijep pozdrav !
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Da li prihvacaju placanje kreditnim karticama ili traze PayPal?
Nisu vezani za PayPal, može da se plati i karticom.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ako moze jos jedno pitanje, da ne otvaram novu temu. Da li domaci zastupnici priznaju garanciju na on-line kupljena satove (naravno, ako je popunjena internacionalna garancija i ako nisu recimo modeli iskljucivo za japansko trziste)? Konkretno me zanima Seiko ali vazi i za ostale.
hvala svima na odgovorima, definitivno cu ga isprobati.
slike sata cim stigne
pozdrav
Bookmarks sajtovi