Zamolio bih ako nek zna gde u beogradu ima da se kupi ovaj sat,
i koliko kosta?
Unapred zahvalan
Zamolio bih ako nek zna gde u beogradu ima da se kupi ovaj sat,
i koliko kosta?
Unapred zahvalan
Imas u novom merkatoru, o'clock se zove radnja i servis. Oko 30k je, imali su ga pre nedelju, dve.
Ima ga i u Bomaru u Delta City-ju na prvom spratu. Mislim da je cena 30K+ din.
Pozdrav,
V.S.
Hvala vam na odgovorima, ali mislim da cu ga preskociti.
Za te pare moze da se nadje mnogo bolji sat(naravno automatic).
pozdrav,
ja sam hteo da kupim bas taj sat i nasao sam ga u tc Zira u Bomaru,cena mu je bila 32 000 din,ali mi je u medjuvremenu drugar isao u SAD i doneo ga za 320 dolara,oko 200 eura,prosle godine.Sat je potpuno isti kao na slici,naravno original i stvarno sam prezadovoljan...topla preporuka
Znam da podižem temu "iz mrtvih", ali rekoh da pružim neki novi info o ceni.
Juče sam, obilazeći NS u potrazi za kvalitetnim košuljama (kojih nikad nema ),ušao u Bomar da bacim pogled dal ima nekih novina.
Nighthawk su imali izložen na polici, cena je 34999 din, garancija je 2 godine, worldwide, a popust na gotovinu ili odloženo plaćanje ne daju.
Zaista, po toj ceni, iz inostranstva gotovo dva sata može čovek da poruči.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da ne otvaram novu temu (mada bi mozda trebalo zbog specificnog nacina kupovine)...
Upravo sam u procesu kupovine ovog sata sa eBay-a. Ponudjac je "timeparadise" iz Singapura, koji ima odlicnu statistiku na eBay-u, a i na raznim forumima su poznati i hvaljeni. U samom Singapuru imaju i radnju (koliko sam nasao - medju najvecim u samom gradu).
Izlicitirana cena je 131$ + 28$ shipping. Ovo izadje ~11.000,00 RSD sto je malko manje od 29.900,00 koliko kosta u Merkatoru...
Javljam sta se bude desavalo dalje.
Dodaj jos 30% za carinu i porez i opet je duplo jeftiniji.
sta se u medjuvremenu desilo sa izlicitiranom cenom?
Nazalost, privatno sam bio zauzet, pa nisam stigao da postujem.
U nastavku sam licitirao i jos jedan Citizen Promaster Ladies diver (sa quartz mehanizmom), od iste firme t.j. prodavnice, za toliko malo para da ne smem ni da pominjem.
Satove sam porucio u Austriju, kod druga, posto prodavac nije bio siguran da li da salje u Srbiju (predlozili su DHL, sto sam ja izbegao zbog velikih izdataka za spediciju). U Austriju je paket stigao za 30 dana (bas je sporo islo, ali je najavljeno da moze toliko da traje). U Austriji je placeno jos 6€ za spediciju i 42€ carine, koju sam opet mogao da skidam ali nisam hteo da komplikujem.
Ukupna racunica je:
- Citizen Nighthawk sa odlicnom gumenom narukvicom: 131$
- Citizen Promaster Ladies Diver: 56$
- Shipping u Evropu: 43$ (28$ za prvi sat + 15$ za drugi)
UKUPNO: 230$ sto je ~160€
Sa 48€ carine i spedicije - sve zajedno, za dva sata < 210€ t.j. manje od 20.000 RSD.
Takodje sam kupio originalnu metalnu narukvicu za 69$ (~45€) dok je kod nas ona oko 100€.
Ako sve ovo obracunam - kod nas Nighhawk kosta 35.000 RSD, a ja sam za npr. 24.000 kupio Nighthawk sa dve narukvice i fenomenalni diver!
Posto sam kasnije kupovao jos dosta satova online (neke za sebe a neke i za druge , neke sa shippingom u SRB, neke u USA) postavicu u narednim danima kompletna (pozitivna) iskustva u temi za online kupovine.
Slike slede za koji dan
Bookmarks sajtovi