Ima ovde i oni su ok, e sad ne znam da li rade isporuku za Hrvatsku, ali svakako ti moze neko kupiti ovde pa poslati.
Ako nemas nikog ovde, javi se na pp ja ti mogu kupiti i poslati.
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
Pozzz...
Ako u medjuvremenu nisi resio kupovinu, u Novom Sadu ti je "Bomar", koji je i ovlasteni uvoznik i serviser Citizen-a.
Trenutno jos vazi popust -20% na Citizen satove ( i ja sam kupio jedan )
Racun, kutija, uputstvo, garancija ...
A inace, sto se Bomara tice sve pohvale na poslovnosti.
Pozdrav!
Odlucio sam se da kupim ovaj sat sa metalnom narukvicom ili ona braon kozna varijanta ako negde nadjem.
Zanima me da li mogu da ga potrazim u Bg-u jos negde sem u Bomar-u (ne znam ni da li oni imaju trenutno)?
Takodje, video sam da ga ima na sajtu www.satovi-online.com. Posto nikada nisam kupovao sat od njih, zanima me da li su pouzdani?
Sense je pouzdana radnja. Mnogo clanova je uzimalo satove od njih, postoji i jedna tema gde se pisalo o tome.
Lična iskustva - SENSE
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobro došao na forum. Sense je pouzdana firma. Obično u roku od dva radna dana isporuče sat a možeš sat pogledati i u njihovim prodavnicama.
PS- ne možeš Rusa prestići, nikako .
Poslednja ispravka: skydrummer (23.10.2014. u 20:53)
Sky đaba ti sve, Rus ti je kao Dok Holidej, brz na obaracu!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bio u Bomaru u NS neki dan, nisu imali... Rekli su da će poručiti i da će cena biti oko 40.000 din, na šta dobiješ 20% popusta ako doneseš stari kvarcni sat radi rashodovanja...
Da ne bude zabune pitao sam za model BJ7010-59E, mislim da nove modele imaju, za cenu nisam pitao jer su mi estetski krajnje odbojni.
Hvala na brzim odgovorima!
Prosetacu sutra do Sense radnji po Bgu, a mozda i do Bomara u Uscu (ako ovamo ne budu imali). Javicu da li sam postao ponosni vlasnik
Sense ima samo jednu radnju u Knezu, gde drže samo Casio. Moraš ih zvati i zamoliti da donesu u radnju ako želiš da probaš pre kupovine.
Bookmarks sajtovi