Hvala IKI. Dakle prava racunica za ovaj sat bi bila ((195[ponudjena cena]+39[shippment])+10%[carina]+18%[PDV]=305$ sto je oko 21000 din.
Ipak mislim da cu da odustanem jer i dalje tvrde da nije moguca isporuka van USA!
Hvala IKI. Dakle prava racunica za ovaj sat bi bila ((195[ponudjena cena]+39[shippment])+10%[carina]+18%[PDV]=305$ sto je oko 21000 din.
Ipak mislim da cu da odustanem jer i dalje tvrde da nije moguca isporuka van USA!
just nice and easy now...there is no need to rush
Razmisljam da naruciom Orient Mako, trenutno je na akciji + 10% neki popust izadje oko 100$, neki okvirni shipping je 14$ (tako pise na sajtu).
E sad, pominje se i neki friends token, pretpostavljam nekakav kod koji ima neko ko je vec kupovao preko njih. Moguce da daje i dodatni popust, ako neko to ima,molio bih da mi posalje na PM. Hvala
PS
Jos cu da iskalkulisem da li da narucim preko njih, jer bi me preko orienthuren.de kostao nekih 700-800 dinara vise, a pretpostavljam da je lakse preko njih kupiti.
Milanche koji je to sajt?
next year at this time I'll be a millionaire
@Milanche78
Ja sam navedeni sat nedavno narucio preko orientuhren-a i evo kako je isla moja racunica:
Products
------------------------------------------------------
1 x Orient Automatic "Deep" CEM65001B (CEM65001BW) = 74,79 EUR[incl. 0% Tax excl. shipping]
1 x Orient Watch Box C6WB2 (C6WB2) = 2,44 EUR[incl. 0% Tax excl. shipping]
------------------------------------------------------
Sub-Total: 77,23 EUR
Table Rate (worldwide): 14,50 EUR
Paypal 2.4%: 2,20 EUR
Total: 93,93 EUR
I da napomenem da ovaj put nisam platio nikakve dodatne troskove poreza i carine..Ne znam da li si vidio da orientuhren odbija 19% od prvobitne cijene na sajtu za kupce izvan EU..Nadam se da sam ti barem malo bio od pomoci, lijep pozdrav
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
edit by dragon: uklonjen link
brate pogledaj sajt, kontaktiraj ljude sve ti nabavljaju i salju na gajbu.
Poslednja ispravka: dragon (27.4.2011. u 17:20)
Brate... kontaktiraj administraciju foruma, plati reklamu i izaći ćemo ti u susret sa jednim banerom. Do tada... ćao!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi