Imaju samo ove- BPM Satovi & Nakit. Search
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Tu ga nema ako se ne varam, samo 16489/1 /4 i /5, nema u ovoj boji (16489/3)..
Da li ima negdje u BG zna li neko? :/
Nema,al' pitaj da li mogu da naruče.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Problem je sto nisam iz Beograda, nego mi je jedan prijatelj tamo jos par dana, pa sam htio da mi on kupi jer je jeftinije nego kod nas u Podgorici i veca je ponuda, ali ne mogu da nadjem taj plavi nigdje..
Inace, da li jos ima ovog crvenog ili je prodat? izvinjavam se ako ovo nije mjesto za to pitanje, ali ne znam koga treba da pitam
Novi satovi - Svet Satova
Pitaj prodavca
B.P.M.
Kralja Vukašina 9, 11040 Beograd, Srbija
Tel. +381 11 3694000
Mob. 0800 005 005
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da ne otvaram bezveze novu temu. Kupio sam juce f16489-5(samo druga boja ovog sata, narukvica). Nesto mi nije jasno. Koja kazaljka ocitava tahimetar? Ova kazaljka sa strelicom ili kazaljka sekundara od stoperice? I ako ga ne ocitava ova kazaljka sa strelicom, za sta uopste ona sluzi. Uglavnom ona mi se pomera zajedno sa kazaljkom za sate(ne od stoperice nego ova normalna kazaljka) i uvek je ugao izmedju njih 90stepeni. Kada menjam vreme na satu ona se opet pomera sa kazaljkom za sate kao da su spojene. Molim za pomoc i izvinite za ove laicke izraze, ali ne razumem se mnogo u satove i termine u vezi njih
pozdrav
Dobro dosao na forum.
To bi trebalo da je ovaj model.
Ta kazaljka sa strelicom ti oznacava 24h vreme. Pokazuje ti nor. da li je 9 h pre podne, ili uvece.
Sto se tahimetra tice, on ti se ocitava tako sto krenes da meris vreme pomocu stoperice, i kad predjes 1KM zaustavljas je i ocitavas na tahimetru prosecnu brzinu za koju si presao taj put.
Da bi bilo jasnije, pogledaj ovaj video.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi