Dragon-e da li si mislio Subotom ili Nedeljom na najlonu.
Dragon-e da li si mislio Subotom ili Nedeljom na najlonu.
Subotom, ne nedeljom... Tada se prodaje starež i na najlon izlaze i (pre)prodavci satova. Možeš i u nedelju da odeš jer i tim danom imaš satova ali mislim da je izbor daleko manji nego li subotom.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
pa, nisam siguran koji je bolji, rekao bih da su isti sto se kvaliteta tice, ali ja sam za navijac - autenticniji je.
jole777 kaže:
Što se preciznosti tiče(bar na papiru),automatik je nešto precizniji -20 +40 sek. na dan naspram -20 +60 sek. kod navijača.
Kvalitet-Slažem se sa Simom-tu su negde.Ni za jedan eventualne popravke nisu problem.
Obzirom na njihovu cenu preporučio bih ti da kupiš oba (Ja sam tako uradio)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ok.Hvala na informacijama a bogami i na brzini.
PS:Vladane p mudro zboriš
Danilo ima ih na najlonu, ali ne očekuj previše. Prvo mala je ponuda, može se desiti i da ih ne nađeš. A drugo nisu jeftini, meni je jedan preprodavac tražio za ruske komandirce ( dakle ne iz sovjetske ere) 4000 do 5000 din. To je previše,puno je i za Amfibiju a kamoli za Komandirski. Uz malo sreće i strpljenja mogu se naći do 3000 hiljade odlični primerci ali teško na najlonu. Inače najlon radi subotom i nedeljom a od relativno skoro i petkom ( čak sam čuo i četvrtkom) i tada se ne plaća pijačarina pa ima dosta preprodavaca. E sada koliko ima preprodavaca satova nisam siguran. Većina njih prodaje van tezge ( pretpostavljam da je tako i na drugim pijacama) tako da po ovoj susnežici, kiši itd mislim da ćeš ih teško naći. Pošto si iz Bg mislim da bi trebao potražiti u BG, Zemunu, bilo je reči gde se prodaju ali nisam upamtio, da sada ne pričam napamet . Beograđani pomozite čoveku .
Hvala na odgovoru i savetima koji mi veoma puno znache posto nisam poznavalac..vec samo ljubitelj
Probaj mozda ne ebayu, po solidnim cijenama imas satova u odlicnom stanju (USSR edicije),kao i novih (ruskih), ja licno imam finih iskustava tamo
Bookmarks sajtovi