Kompanija Identico više ne posluje. Njihova firma je reorganizovana i sada posluju kao Master Time, ali ne distribuiraju Panerai. Taj brend niko ne distribuira u Srbiji. Nažalost. Pozz!
Kompanija Identico više ne posluje. Njihova firma je reorganizovana i sada posluju kao Master Time, ali ne distribuiraju Panerai. Taj brend niko ne distribuira u Srbiji. Nažalost. Pozz!
Je l' postoji neki distributer Seiko satova koji ima radnju u Nisu?
Napravi, uzmi, otmi ili prevari nece doci sami dinari ni euri i kidaj grebi celog sebe upotrebi i u zivot se usmeri, ali nemoj sebi!
Ovlašćeni distributer nema prodavnicu u Nišu ali neko od lokalnih prodavaca sigurno prodaje Seiko satove koje nabavlja od ovlašćenog distributera.(zanimljiva rečenica )
Verujem da će se javiti neko od kolega sa pravom informacijom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ima li neko iskustva sa Absoluth Time-om? Narucio bih celicnu narukvicu za sat (tissot prs 516), kazu da je rok isporuke krajem januara, a isto to su mi rekli i u Bomaru pa sam cuo da se ceka 3 meseca.
Ebay? Možda...
Ne nadjem nikako..
Takva ide na moj sat, hocu reci takvog tipa i oblika. Samo moj sat ima sirinu lugova 20mm ali nije 42mm precnik sata vec 40mm. Moram se konsultovati sa mojim casovnicarom da vidim da li ta odgovara za moj sat jer ima tema na WUS da je lik porucio celicnu onu sa rupama isto 20mm za sat kao moj i da nije pasovala jer lugovi nisu istog oblika
Ne odgovara ta narukvica. Sad sam kontaktirao casovnicara.. Evo slika mog sata pa ako neko zna koja pasuje neka javi
narucio sam preko absoluth time celicnu narukvicu i stigla je za nekih mesec ipo dana:
bilder kostenloscertificity.com
Bookmarks sajtovi