U sta mi se pretvori tema ,dal mozes iskreno da volis rolex,koji auto moras da vozis da bi imao neki skup sat stvarno ste neverovatni,mogli bi da izracunamo koeficijent vrednosti sata odnosno automobila pa da tako odredimo koji sat treba da priustimo sebi.
A morate priznati da je malo glupavo voziti se gsp-om a na ruci imati sat od xxx.xxx,xx eura. Nedo ti bog da neko cigance sto na kraju busa duva lepak, provali sta imas na ruci, ima da ti je odgrize ( a najgore je to sto je pola domacih crnaca bilo na "obuci" po inostranstvu, pa je svasta vidjao po izlozima. Samo bi bilo: FUJ TO BRE!!!!! )
Inace, i dalje mislim da sat trebati kupovati tako da se sklopi sa tvojom celokupnom slikom
Ne moramo priznati i ne slazem se sa tobom,a kao sto rekoh to nije tema .
Ja mslim da imam dobar sat a idem uglavnom autobusom tj tramvajem jer tako brze stignem na posao i uopste nemam taj kompleks..a i imam dobar auto!
Ali kao sto kaze sub totalno se izaslo iz teme...
totalno smo izasli iz teme i zato cu ja da napravim novu temu (koja nece glasiti "koliki vam je index cene sata i cene automobila" )
Hvala ,odlican predlog,mogli biste da ubacite i index stana/kuce posto ne mozete da imate dobar ,sat,auto ,a da nemate dobar stan ili kucu samo ne znam kako cemo da uporedjujemo lokacije
Pa ako hocete da uporedjujete pozovite neku proceniteljsku kucu i oni ce vam za cas resiti problem
Otišli ste predaleko sa temom, LOCK!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi