Evo par korisnih linkova gde se mogu naručiti razni brendovi orginalnih kaiševa i narukvica, kao i kaiševi ručnih izrada.
Evo par korisnih linkova gde se mogu naručiti razni brendovi orginalnih kaiševa i narukvica, kao i kaiševi ručnih izrada.
Poslednja ispravka: dragon (20.7.2010. u 20:21)
Ovo je sjajna tema. A ovi linkovi za narukvice su mi bas potrebni. Sve cestitke i hvala svima na linkovima..
ps taman sam pomislio da sam procitao sve teme na forumu, a ono pojavi se jos koja interesantna
Poz
pogledajte malo ovo
http://www.portalsatova.com/viewtopic.php?f=12&t=42
veli da dela za 60$
Diaboliq straps, galerija sa radovima -> LINK
kontakt: diaboliqstraps@gmail.com
Poslednja ispravka: dragon (20.7.2010. u 20:27)
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Nemamo temu namenjenu online prodaji narukvica/remenja za satove i njihovim proizvođačima pa sam rešio da je pokrenem. Ideja je da, kao i u temi "Online prodavnice satova - Linkovi", na jednom mestu imamo spisak linkova gde se mogu kupiti kvalitetne narukvice za satove.
- Panatime - odličan izbor kvalitetnih narukvica.
- Watch Obsession - solidna ponuda Hirsch narukvica.
- Toshi Straps - izuzetno kvalitetne kožne narukvice, pogodne za robustnije i poveće satove.
- red12 - još jedan od malih privatnika, odlične narukvice.
- Strap Culture - neka slike govore same za sebe.
- Teddy Straps - dobar izbor, ali su i cene "dobre"!
- DaLuca Straps - ako želite unikatnu kožnu narukvicu, ovo je pravo mesto za vas.
- Watchadoo - ebay link za narukvice i watchadoo brazletne... Odličan kvalitet.
- Yobokies showroom - Za Harolda su valjda svi već čuli, fenomenalan moder satova koji u ponudi ima i odlične brazletne, možete ga kontaktirati na yobokies@yahoo.com.hk!
- global watchband
- watchbands online
- isofrane
- The Straps Smith
Poslednja ispravka: dragon (20.7.2010. u 20:26)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Dragane, svaka cast!
Toshi Straps je ostavio najaci utisak na mene!
Evo još jedan link:http://www.fredawatchstraps.com
Nema ih Milane! Treba ih naručiti internetom, kod nas ih nažalost nema!
Danas su mi stigle ove narukvice, narucene preko Strapped For Time - Fine Quality Watch Bands and Watch Straps
Poslednja ispravka: vlada035 (29.4.2011. u 16:27)
Bookmarks sajtovi