U pravu si sad sam gledao nema vise Crne Gore na spisku to su onda nesto promijenili u zadnja 2-3 dana
U pravu si sad sam gledao nema vise Crne Gore na spisku to su onda nesto promijenili u zadnja 2-3 dana
Verujem da je to prvo pravilo svake kupovine, tiha
@jagodaNBG: Stvarno steta sto se sve tako izdesavalo...Verovatno ce sve na kraju biti u redu, ali cimanje oko povracaja i razocaranje u trenutku kada je izgledalo da sat samo sto nije sleteo na tvoju ruku nemaju cenu...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
jagodanbg, jel si bio do banke, sta kazu?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
nisam stigao juce da odem, a mislim da necu ni da danas stici!
nadam se da cu sutra moci!
Je li imao neko iskustvo sa ovim sajtom sto mislite koliko su pouzdani TAG Heuer, Breitling Watches, Omega, Baume & Mercier, Bell & Ross, Rolex, Movado, Cartier, Baume Mercier, Longines, Oris, Chopard, Rado, Michele, Ebel, Tissot Watches On Sale! cijene su im malo
vece nego na jomashopu ali je postarine free na posiljke preko 500$
Ima li mozda neko ískustva sa kupovinom na 21jewels.com Dok sam se ja smislio sta hocu [ seiko skz323 ], nema ga vise na cretionwatches, pa sad ne znam ko je jos pouzdan ?!
Pouzdan je, nesto je jeftiniji od Chronograph.com ali ne dobijas kutiju za sat.
Da li je neko imao iskustva sa kupovinom na 21jewels.com ?
Bookmarks sajtovi