Pozdrav, upravo sad hoću da kupim sat sa discountwatch-a i vidim da je jedina opcija slanja UPS.
Da li ima nekih dodatnih troškova sa ovim vidom slanja osim carine i PDV kada sat bude stigao?
Hvala
Pozdrav, upravo sad hoću da kupim sat sa discountwatch-a i vidim da je jedina opcija slanja UPS.
Da li ima nekih dodatnih troškova sa ovim vidom slanja osim carine i PDV kada sat bude stigao?
Hvala
Da li je neko kupovao sa ovog Watch-tanaka sajta i da li uopste vrsi dostavu u Evropi
Meni se cini da oni ne salju van Japana.
U svakom slucaju nije na odmet da im posaljes mail i pitas ih.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mislio sam obicno to prvo i uradim ali ne mogu da nadjem kontakt kad je sajt na japanskom ne mogu da se snadjem vjerovatno da ne salju
Да ли је неко имао искуства - поручивао са сајта SeiyaJapan.com ? Делују повољно поготово са САРБ линијом, а колико сам сконтао цене су им са свим дажбинама (ограђују се само од страних царина и пореза).
Nisam licno porucivao od njih, ali znam da je dosta clanova kupovalo i da je prodavac odlican.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Seiya Japan je pouzdan sajt i prodavac.Niko se nije zalio na njih,koliko znam.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
САРБ 033/035 за 400 е. (укљ. нашу царину и ПДВ, њихов шипинг+пошт.) - нешто ми је ту сумњиво и јаако примамљиво
Mislim da šalju svuda po svetu i extra su pouzdani i predusretljivi. Sa njima niko nije imao nikakvih problema.
Bureau of Trade | Life, Acquired
Idite na deo sa satovima,direktni link nesto nije mogao da se postavi.
Poslednja ispravka: marko14 (7.6.2013. u 16:15)
Bookmarks sajtovi