Jesi siguran da su ovo originali cijene su malo sumljive, ja nisam vidio jos Rolex za 350 eura. Ako sam ja nesto pogrijesio ispravi me slobodno
Jesi siguran da su ovo originali cijene su malo sumljive, ja nisam vidio jos Rolex za 350 eura. Ako sam ja nesto pogrijesio ispravi me slobodno
To je aukcija. Klikcni na bid now i videces da se taj isti Rolex prodao za 2000$
Authentic Vintage Mens Mid Rolex 6466 Manual Wind Oysterdate Precision C 1960s | eBay
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da sad sam i ja vidio izvinjavam se. Mislio sam da pise Buy umjesto Bid, sa mobilnog sam pisao.
Ali isto bi se mogla mozda izvuci dobra cijene za pojedine modele
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (7.6.2013. u 17:32)
Pretekao me Rus,aukcijska kuca je u pitanju,prodaju od igle do lokomotive.
Nisam znao da Buy Seiko kenneth cole Citizen watches| Authorised Casio watch dealers ne salje za Srbistan.
Iako nas ima na listi, ono calculate shipping cost ili kako vec, ne radi. Kad sam im poslao mail i pitao ih, evo odgovora.
Ako je neko slucajno gledao satove kod njih, treba to da ima na umu.Hi, We are sorry that we don't ship to Serbia.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Danas sam dobio mail sa sledecim sadrzajem:
Dear Chronograph Customer, We are currently updating our database and we need you to fill in the below form since you have purchased an item from Chronograph.com before. This is very important in order to be able to continue our business because we are facing legal problems currently. Kindly visit the below link and fill in all the required information so we can figure out our taxes. Page is deleted: 'Full Name [ ]' Best Regards, John Anderson Chronograph.com
Ovo je klasican phishing i nema nikave veze za Chronograph sajtom mada postoji sansa da mu je ishakerisana baza kupaca. Brojevi CC se nikad nisu ostavljali na sajtu tako da je sa te strane sve ok.
Drugar mi dolazi iz nemacke uskoro pa ce mi kupiti sat. Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim sajtom Certina DS Multi-8 C020.419.44.087.00, 760,00 €
Moze i predlog za neki drugi sajt u nemackoj gde imaju ovaj model, ako su pouzdani.
Da li je neko kupovao sa Каталог часов, наручные часы
i kakav je sa cenama ako je neko gledao?
Bezveze sam usao u Orienta i video tamo veoma veliku ponudu cini mi se 2300modela a 90% te ponude su satovi koje prvi put vidim.
Poslednja ispravka: bezbi (30.10.2013. u 18:52)
Da li je neko kupovao preko Prodaja satova - Prodaja Satova - Home ?
Koliko znam nije
Bookmarks sajtovi