I ja sam traazio po netu danam se da gresim ali mislim da nema.
I ja sam traazio po netu danam se da gresim ali mislim da nema.
vazio je praznicni popust od 5% do prvog januara cini mi se, ako neko nadje kupon kod, moze ovde da postuje ili gde se to ves postavlja, ne znam temu, da ustedim za jednu mesh narukvicu sa meranoma, odlicno bi isla na seiko iako na njoj pise vostok
jel ima neko iskustvo sa http://www.watchkart.com ???
Vozdra raja!
Preneo bih ukratko svoje licno iskustvo sa online prodavnicom Seagull Singapur:
Sat sam porucio 17-og, kod isporuke izabrao DHL za 20USD (covek lepo naznacio na sajtu da on to izricito preporucuje - drugi izbor bi bio Singapurska posta za 10USD+osiguranje) i tacno na danasnji dan je isporucen. Zaista brzo.
E sad, sto me narocito odusevilo; covek uz posiljku prilozio papir da je u paketu neka kineska krntija od sata, bez baterije, vrednosti 22USD - bez da sam ja to od njega trazio! Nikakav porez nisam platio i odusevljen sam uslugom! Narocito nakon dosta negativnih kritika koje sam na WUS-u procitao o toj prodavnici.
Ja ga dakle - na osnovu sopstvenog iskustva - preporucujem!
I da ... nije mi platio da mu pravim reklamu
Ajde nemoj sad da foliras, znamo da si uzeo pare za reklamu.
Koji model si uzeo, daj slike da vidimo.
Edit: Videh sad da si postavio u drugoj temi.
Poslednja ispravka: RUS (24.1.2014. u 17:42)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ljudi evo upravo kupujem jedan Casio, kako dobijam taj kupon za watchhubs, gde mogu to da nadjem ?
Za kupon upisi samo "svetsatova".
Koji sat uzimas, ako nije tajna?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na info, s' obzirom na mali budzet nasao sam nesto zanimljivo od Casia, vase misljenje ???
Casio Edifice Chronograph Mens Sports Watch EFR-502D-8AV EFR502D
Mišljenje:
Za te pare mu ništ ne fali.
Pozdrav, ja sam kupila sat na ovom sajtu i prezadovoljna sam, inace cene su bas povoljne u odnosu na maloprodajne cene ne samo satova vec i svih ostalih proizvoda. Ovde su satovi svrstani u departman sa nakitom ali mozete upisati u pretrazivacu watch. Ovo je link do tog sajta TC Search
Pozdrav svima i srecna kupovina.
Bookmarks sajtovi