@pepsis
Naravno da je original...
I sat je toliko kvalitetan, da po meni, teško da ima šta bolje za te novce
@pepsis
Naravno da je original...
I sat je toliko kvalitetan, da po meni, teško da ima šta bolje za te novce
sa tim satom mozes da radis sta god hoces ali bukvalno ja imam naslednika orient ray razlike su estetske i malecke pogledaj
Super, ljudi. Popravili ste mi raspolozenje (ionako sam bio dobro raspolozen:-) :-) :-) ). U svakom slucaju do jeseni necu moci nista da kupujem, imam neke finansisjske obaveze... Do tad ce valja izaci i ovaj novi zakon koji dodatno regulise online kupovinu, tipa reklamacije, vracanje robe u roku od 14 radnih dana, bez rasprave sa prodavcem i tome slicno. Onda ce ovako nesigurni kupci kao ja da budu dodatno ohrabreni.
Evo gledam temu. Vidim da ne bi trebalo da bude problema sa watchubs i creationwatches?
Da li neko ima iskustva sa watchwarehouse?
Ovi su oroginalni satovi?
Poslednja ispravka: ssrki (25.6.2014. u 1:27)
Dali je neko kupovao sat preko "Diskount Watch Store"? zanimaju me vasa iskustva, dali su satovi originalni, novi, i za koliko vremena stizu.
ono sto me najvise zanime je kolika je postarina za Srbiju, konkretno za Makedoniju(predpostavljam to mu dodje manje-vise isto) dali paket salju preko brzu postu, za koju se mora platiti postarina, i dali postoji nacin da paket posalju obicnom postom, bez postarine.
Ljudi razmisljam da porucim ovaj sat i to bas sa tog sajta
AAA net shop | Rakuten Global Market: SEIKO SEIKO chronograph watch men SSB031P1
Cena super, kod nas u bericu sa koznom narukvicom 26400rsd. Ima li neko iskustva sa tim sajtom ili neke informacije?
Sajt je koliko je meni poznato OK, jedino sto treba da obratis paznju na dodatne troskove.
Treba proveriti kolika je postarina i kako salju satove. Da li idu regularnom postom ili je u pitanju neka express sluzba, tipa DHL...
Ako je ovo drugo, tu postoje jos troskovi slanja i troskovi spedicije, koji nisu mali.
Naravno da jos postoji i troskovi carine(10%) i PDV(20%) koji se obracunavaju na cenu sata zajedno sa cenom transporta.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vec se postavljalo pitanje kupovine sa Rakuten sajta (ako prodavac ne salje za Srbiju): Pomoc oko on-line kupovine satova
Poslednja ispravka: tiha (16.11.2014. u 18:53)
Izvinjavam, procitao. Lici kao poprilicno cimanje.
Trazim dalje.
Pozdrav svima
Da ne otvaram novu temu, na whatchubu skocile malo cene satova? Vidim da je Seiko od 20-30e pa navise skuplji nego pre nove godine..?
Bookmarks sajtovi