Dolar je porastao u odnosu na evro.
Dolar je porastao u odnosu na evro.
Jel zna neko kako ide kupovina preko jomashop-a, kako se placa, kolika je postarina?
Ja sam jednom prilikom kupovao kod njih, placa ti se kao i obicno preko net-a kreditnom karticom (vjerovatno moze i PayPal mada ti opet dodje na isto). Ne znam odakle si ali postarina kod njih prilicno velika nedavno sam provjeravao ali za sve zemlje okruzenja je preko 30-40$ ako ne i vise, negdje sam skoro to napisao ali zaboravih u kojoj temi
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Hvala :-)
Jomashop je odlicna prodavnica sa odlicnim cenama. E sad, postarina za Srbiju je visoka, kao sto kaze Darko, nesto oko 40$, ali ako imas nekog u Americi da tamo stigne sat, onda je to druga prica.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da cene su im zaista super, g shock koji u Beriću kosta 12,000 u jomashop-u je 65e
Jeste, ali postarina je visoka. Kazem, da imas nekog da ti taj sat donese iz Amerike mogao bi odlicno da prodjes.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nazalost nemam nikoga iz Amerike, ali imam tetku iz Velsa pa jel znas neku dobru prodavnicu satova u U.K
Jel zna neko neku prodavnicu u Velikoj Britaniji za satove
Poslednja ispravka: RUS (4.11.2015. u 17:18)
Ćao drugari. Da li je slučajno neko naručivao sat iz ove radnje?
Watches from Elit007.com: Home
Konkretno me interesuje ovaj model https://www.elit007.com/productv/266...l?CurrencyID=2
Ili ako neko zna neku radnju gde može kod nas da se pronađe ovaj model. Jeste možda malo stariji ali možda naletim negde da ga kupim.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Da li je nekome poznat Una Shop?
Evo linka: Una Shop
Pitao me je jedan drugar za ovu firmu jer želi da kupi sat, pa ako je neko od vas kupovao od njih molim da mi kaže.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi