gdin Branko - pozdravljam entuzijazam i ideju. Posto vec imamo temu za Online prodavnice, najbolje da sve nadjene postavljamo na zajednickom mestu. Zato sam i ovaj post preselio na isto mesto.
Pozdrav, Vlada
gdin Branko - pozdravljam entuzijazam i ideju. Posto vec imamo temu za Online prodavnice, najbolje da sve nadjene postavljamo na zajednickom mestu. Zato sam i ovaj post preselio na isto mesto.
Pozdrav, Vlada
No time to lose
Pozdravljam ideju gdin Branka.Takve prakticne stvari neverovatno koriste i dopunjuju forum.
Zanima ne da li je neko imao iskustva sa ovim web shopom Creation Watches vidim da imaju mogucnost dostave za CG i Fedex-om i nekom obicnom postom free
Nekoliko članova je kupovalo na tom sajtu, medju njima sam i ja. Mogu da pohvalim Raula, jako korektan, jako poslovan čovek. Što se slanja tiče, besplatno je običnom poštom, i paket putuje izmedju 10 i 15 radnih dana...
FedEx usluge su 39 dolara, s´ tim što postoji velika verovatnoća da ce ti i prilikom dostave paketa kurir, osim carine i poreza , naplatiti još 30 ak eura na kontu njihovih špediterskih usluga (carinjenje, sredjivanje papira, dostava na kucnu adresu...sta ti znam sta sve), ali paket stize u roku od 3-4 dana...
Clan Don Krstic je ovih dana pazario kod njih, i koristio je usluga FedEx-a, tako da ti on moze preciznije reci da li ima dodatnih troškova
Ja sam i mislio obicnom postom uvijek sve sa neta narucujem obicnom postom jos nikada nisam platio
carinu niti bilo kakve dodatne troskove
Da li bi neko ko ima iskustva sa naručivanjem putem Interneta znao da mi kaže koliko bi me koštao pomenuti model,tj. koja je najjeftinija varijanta:
Hamilton Automatic Black Dial H38455131
Interesuje me i način plaćanja(da li se plaća po preuzimanju sata ili je neophodno uplatiti iznos pre same pošiljke).
Creation je pouzdan sajt sa velikim svetskim ugledom.
Slanje obicnom posiljkom je besplatno i traje oko 15-20 dana.Mozes da odaberes i FedEx opciju koja je neuporedivo brza i efikasnija,ali ces morati da dodas jos oko 50 e.
Neophodno je uplatiti iznos pre same posiljke.Zato i stalno svima govorimo da porucuju samo sa pouzdanih sajtova.
Postoji i PayPal placanje,ali nemam blage veze kako taj nacin placanja funkcionise.
Cena ti je ova koja je i na sajtu, 625 dolara ili 493 evra.
Placas karticom pre kupovine, a ako odaberes besplatnu postarinu cekas sat nekih dvadesetak dana ali moras da racunas na placanje carine i pdv kad ti sat stigne.
Ovo govorim za Srbiju.
Na cenu sata ide 10% carine, pa na sve to jos 20% PDV
Uvek postoji mogucnost da nista ne naplate, ali to je vec lutrija.
MOra se uplatiti, nekom od kartica.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
HVALA SVIMA NA BRZIM ODGOVORIMA!Ako sam dobro izračunao, cena sata koji bi došao na kućnu adresu bi iznosila 650e (493e + 49,3e + 108,46e)... Za te pare tj. 630e u Banja Luci ima isti model( i 42mm),i mislim da se dobija povrat od 17%-ako se dobro sećam.
Bookmarks sajtovi