Nazalost, ne isplati se bas uvek preko interneta.
Nazalost, ne isplati se bas uvek preko interneta.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja sam nasao slican model za nesto manje para - 580$ u Jomashopu: Hamilton Intra-Matic Untra-slim Automatic Black Dial Mens Watch H38455131
Cini mi se da ce i to izaci isto cenom a moze biti komplikovano placanje (trazice da se dostavi fotokopija kartice kojom se placa, pa se ceka da li ce odobriti placanje itd.). Cini mi se da je kupovina kod Malbasica (pogotovo uz povrat PDV-a) cesto vrlo konkurentna internet prodavnicama
No time to lose
Čini mi se da Malbašić ne prodaje Hamilton... Za pomenuti model sam se raspitao u Citytime-u. Rekoše mi da je cena 700e(i 38mm i 42mm;bez obzira na narukvicu-sto me je i začudilo malo obzirom da je metal na 42mm uvek skuplji). Na tu cenu daju 10% popusta za gotovinu,a verujem da se može uzeti i povraćaj PDV. E sad,ja se nadam nekom novogodišnjem popustu kada je redovna cena u pitanju... :-)
Da li je neko kupovao preko jomashopa I kakva su iskustva ja sam juce narucio sat preko njih I jos mi nisu poslali mail da je narudzba potvrdjena I poslata
Ja sam kupovao pre 20-ak dana. Kupovina je obavljena u petak a poslato je u ponedeljak. Paket je stigao za 2 nedelje. Mislim da narudzbe za instranstvo prolaze dodatne provere narocito ako ti se razlikuju Shipping i Billing adrese. Bezveze je jedino sto salju najjeftinijom postom (First Class Airmail) pa je paket moguce pratiti samo dok ne izadje iz USA.
Nisam stavio da se razlikuju adrese ali sam u kucanju pogrijesio umjesto Darko ukucao sam Darlo ali je prezime dobro i adresa.
Kad sam narucio prvo mi je stigo ovaj mail buySAFE Guarantee Program pa onda jos dva maila ali to nije nista bilo vezano za kupovinu jedan je bio Wellcome to jomashop VIP club a drugi neki mail conformation
Treba da ti dodje mail tipa Order has been shipped ili tako nesto. Tu je i tracking broj.
Evo ni danas cijeli dan mi nisu javljali nista pa sam ih zvao rekli su da ce obradit posiljku tokom dana ali jos uvijek nista
nadam se da ce sjutra vec pocinjem da brinem
nemas razloga za brigu; mislim ja nisam narucivao sa Joma ali sam sa Creationwatches porucio 3 sata do sada i svaki put mi se razlikovalo vreme izmedju narudzbine i potvrde...prosli put mi je sve u jednom danu odradjeno i poslato i dobio tracking number, sat mi je stigao za 10 dana...a ovaj sada sto sam porucio proslo je 3 dana od kad sam porucio pa do dana kada sam dobio mail o potvrdi, zatim sam nedelju dana cekao na Tracking number, i sutra je tacno 2 nedelje od kad sam porucio sat a tek je u Nemackoj trenutno...
Evo konacno su mi poslali potvrdu da je sat krenuo pud CG i to mi je poruka bila u spam folderu pa je nisam odmah ni vidio
Bookmarks sajtovi