porucio sam u Crnu Goru: 61.66$
hvala Dragojlovic Darko
edit: evo sad su mi skinuli sa kartice 46eura
porucio sam u Crnu Goru: 61.66$
hvala Dragojlovic Darko
edit: evo sad su mi skinuli sa kartice 46eura
Poslednja ispravka: jagoda-nbg (21.1.2013. u 11:10)
Upravo to ti i kazem.
To je ono sto meni nije odgovaralo. Zasto da ulacujem u dinarima i da oni nesto preracunavaju, kad se placanje vrsi u dolarima, evrima,...
U intezi je otvaranje besplatno i odrzavanje isto besplatno,Izrada je 10-15 dana, i kartica vazi 2 godine.
A to za pouzdanost, mislim da tu nema problema ni u jednoj banci vise.
Izrada je 10-15 dana, i kartica vazi 2 godine.
Poslednja ispravka: RUS (21.1.2013. u 11:10)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pretpostavljam da je zato sto ti se "billing" i "shipping" adrese razlikuju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
i meni je to palo na pamet, ali pise lepo:
"- If your order has a different billing and shipping address, or if your billing address submitted is inaccurate, customer service may contact you for verification if necessary, and your order may be delayed."
a niko me nije kontaktirao!
a da dodam samo da sam im i pre porudzbine pisao (pre nego sto sam provalio da je za CG jeftiniji shipping) sa pitanjem: "koliki je shipping do Srbije" i nisu mi odgovorili ni na taj mail..tako da me to malo brine, zasto ne odgovaraju na mail-ove!?
Poslednja ispravka: jagoda-nbg (23.1.2013. u 17:01)
Ni meni nisu odgovarali na mail-ove sto god da sam pitao odgovora nije bilo ja sam ih dva puta zvao jer sam imao nesto kredita na skype-u pa sam ih zvao preko skype-a i nije mi se nista skinulo ali cini mi se da je to jedini nacin da ih kontaktiras.
Ali ako ti se razlikuji shipping i billing adrese malo je duza procedura tih njihovih provjera
Meni su odgovorili na mail u roku 24h. Pretpostavljam da je narudzba otkazana posto je sat rasprodat (cesto im lager na sajtu nije azuran) ili je neko primetio gresku u ceni postarine ali to ti samo oni mogu da kazu.
Verovatno jer nemaju doticni sat na lageru.
Ali opet,trebali su da te obaveste... O.o
Edit-Pretece me tiha.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
evo prepiska sa njihovog chat-a:
[Meyah] Welcome to Jomashop's customer service. How may I assist you with your product selection(s) and purchases?
[marko] first sorry for my bad english but i think you will understand me
[marko] i ordered watch from your site but when i check status there write: "This order has been cancelled."
[marko] Order Number: jomashop-655414
[marko] so can you please tell me why!?
[Meyah] checking
[Meyah] When did you place this order? I can't find it in my system.
[marko] Order Date: 01/21/2013
[marko] https://order.store.yahoo.net/OS/sta...1f8ff2564c38f3
[Meyah] One moment.
posle 10-tak min:
We are sorry that no customer service representatives are available at the moment. Please feel free to contact us by phone at 1-877-834-1434, or by e-mail atinquiry@jomashop.com. We have folks waiting to help!
Bookmarks sajtovi