Strana 26 od 95 PrvaPrva ... 162223242526272829303676 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 251 do 260 od ukupno 941
Like Tree236Likes

tema: Pomoc oko on-line kupovine satova

Novi član
    Član od
    29.11.2011.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Pomoc oko on-line kupovine satova

Nisam video tu prodavnicu ali u svakom slucaju cena im je,po meni, mnogo "jaca" od vrednosti tog sata.. Ipak cu se okrenuti nekom od zvanicnih distributera i izabrati sat iz aktuelne ponude do nekih 150e,sto je,opet moje misljenje i mozda gresim, realno za Edifice seriju. Veliki pozdrav!
    VLADAN P likes this.

Član Avatar korisnika Clarissa
    Član od
    19.7.2011.
    Lajkovi
    711
    Reputacioni uticaj
    22

Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova

Edifice

Ovi iz Novela ga “malo” preteraše sa cenom, gledala sam modele koji liče na tvoj (oznaka 5xx), možeš ih naći i za 10 -12 hiljada din, ima i onih od oko 16 000. Neki su na sniženju, a nekima je to redovna cena. Zato ti dajem oba linka.
    Satove koji su na sniženju po toj ceni možeš dobiti samo naručivanjem (naravno možeš ih kupiti i u radnji, u Knez Mihailovoj, ali onda plaćaš punu cenu).
    Još nešto, proveri da li imaju određeni model pre nego što ga poručiš, može se desiti da su prodali sve, a nisu izbrisali iz baze.
    Kad kupiš, uslikaj sat i javi se, to je ovde praksa.

Evo i nekih satova :
    Pomoc oko on-line kupovine satova-503-1a.jpgPomoc oko on-line kupovine satova-casio-ef-527d-1a.jpgPomoc oko on-line kupovine satova-ef-518d-1a.jpgPomoc oko on-line kupovine satova-ef-5000-1a.jpg
    "Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."

Mlađi član Avatar korisnika BreitlinG
    Član od
    28.5.2009.
    Lajkovi
    40
    Reputacioni uticaj
    16

(Da, procitao sam iskustva sa ovom radnjom) Zanima me, koliki je konacan trosak za npr ovaj sat dok mi stigne na kucnu adresu. Sa sve carinom, porezom, posiljkom etc etc. U Bomaru je sa popustom 550e. A to je vise nego duplo skuplje nego na jomashopu.

http://www.jomashop.com/citizen-skyh...jy000053e.html

Novi član
    Član od
    5.10.2011.
    Lajkovi
    2
    Reputacioni uticaj
    0

Vidim da je slanje oko paketa oko 46.78$, cenim da je express opcija u pitanju.

1. Ako salju USPS-om (United States Postal Service, pandan nasoj drzavnoj posti), onda je to 377.78 x 1.3 ~ 490$
    2. Ako salju express firmom tipa Fedex, DHL, UPS...Onda 490$ + 4000-5000din koliko kosta usluga spedicije ovih firmi kod nas.

Tebi kao kupcu je svakako u cilju da paket posalju obicnom postom, tj. USPS-om. Kako bi na svo drpanje drzave izbegao dodatni harac od 40-50eur i cimanje koje ide uz to. Moras im slati neka dokumenta, tipa kopija licne karte, dokaz da roba zaista toliko kosta (ako nema racun unutra, a oni ne veruju), popunjene obrasce za spediciju itd...
    Poslednja ispravka: d.stole (17.12.2011. u 7:05)

Novi član
    Član od
    22.12.2011.
    Lajkovi
    8
    Reputacioni uticaj
    0

Pozdrav, da li su ovo original satovi, ako neko zna Prodaja Satova - Brendovi - � Prodaja originalnih satova po najnizim cenama Zanima me tacnije Casio ef-550d-1a. Hvala

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18032
    Reputacioni uticaj
    282

Citat OvoOno kaže: Pregled poruke
    Pozdrav, da li su ovo original satovi, ako neko zna Prodaja Satova - Brendovi - � Prodaja originalnih satova po najnizim cenama Zanima me tacnije Casio ef-550d-1a. Hvala
    Da se citiram-
    Citat VLADAN P kaže: Pregled poruke
    Ne može ti niko savetovati da kupuješ od nekoga ko nije ovlašćeni diler.
    Te koje si pomenuo ja sam jednom zvao iz zezanja da vidim kako rade.
    Priča je bila da oni prime narudžbinu,onda oni naruče sat iz Amerike,ti čekaš mesec i po-dva i onda sat(valjda) stigne.
    Delovalo mi je neozbiljno.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    984

Pozdrav ovoono. Ja sam relativno skoro kontaktirao ljude koji prodaju te satove i na osnovu onoga što su oni meni rekli, jesu orginali su. Ja ne tvrdim ni da jesu ni da nisu samo ti prenosim šta su mi rekli. Citiraću samo jednu rečenicu iz njihivog mejla: " Svi satovi dolaze u originalnom pakovanju, dakle sa kutijom, grantnom knjizicom i uputstvom na vise jezika ".
    Mene bi brinulo to što oni nemaju svoj servis, nego se oslanjaju na internacionalnu garanciju e sada da li naši ovlašćeni serviseri priznaju tu garanciju, kao što bi trebali, ne znam. Za pojedine proizvođače kao što su Timex, Orient i Calvaneo, nema servisa u Srbiji, nego su najbliži u Mađarskoj, Rumuniji i Hrvatskoj. Meni su rekli da ukoliko mi se sat od navedenih proizvođača pokvari u garantnom roku mogu se njima obratiti i oni će sve obaviti umesto mene ( slanje itd ) a navodno mogu računati na njihovu pomoć i van garantnog roka. Sve je to po meni malo neozbiljno. Ne mogu reći, bili su veoma ljubazni i iskreni u odgovorima ( ja sam im postavio gomilu pitanja i na sva su odgovorili za manje od 24 sata). Inače za pojedine Casio modele kod njih se čeka i po 4 nedelje. Ako se odlučiš da kupuješ preko njih prvo vidi da li servis Casia u Beogradu priznaje tu međunarodnu garanciju. Oni su mi naveli ovaj servis:
    Casio servis u Beogradu je
    S&L Jewelry & WatchesTošin bunar 268 11070 Beograd.
    Moja preporuka je da zasada ne kupuješ od njih. Kada malo ojačaju ili kada se pročuju dobre vesti o njima onda OK ali do tada...
    Ja tim ljudima želim da razviju posao da maksimuma i da postojeće mane otklone što pre jer konkurencije nikad dosta. Pohvalio bi im sajt, imaju ispisane teh karakteristike za svaki sat, Sense to recimo nema, imali su do skoro i fotografije satova iz više uglova sada to ne vidim, to je bilo super.
    Pozdrav i dobro došao !
    VLADAN P likes this.

Novi član
    Član od
    22.12.2011.
    Lajkovi
    8
    Reputacioni uticaj
    0

Hvala puno na odgovorima! Ali rizikovacu i narucicu Casio ef-550d-7a. Kod nas ovaj model ne moze da se nadje, tako da moram da narucim kod njih. Provericu sat u ovlascenom servicu pa cu javiti kakva su iskustva. Ili ako neko ima bolje resenje, neka slobodno predlozi Pozdrav

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18032
    Reputacioni uticaj
    282

Može da se nađe ,po nešto višoj ceni-Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova

Ali,možda je dobro da neko probije led i naruči kod tih novih, pa da posle čujemo iskustva iz prve ruke
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    984

Citat OvoOno kaže: Pregled poruke
    Hvala puno na odgovorima! Ali rizikovacu i narucicu Casio ef-550d-7a. Kod nas ovaj model ne moze da se nadje, tako da moram da narucim kod njih. Provericu sat u ovlascenom servicu pa cu javiti kakva su iskustva. Ili ako neko ima bolje resenje, neka slobodno predlozi Pozdrav
    Cenim hrabrost. Proveri da li pomenuti servis priznaje međunarodnu garanciju, kasnije odnesi sat na proveru ( ne skidaj nalepnice dok ne proveriš). Dakle nemoj sat nositi 5 dana pa onda nositi na proveru, nego čim zakuca poštar a ti lepo u servis.Kako su meni rekli, sat možeš vratiti ako nije uopšte nošen i ima sve nalepnice i ambalažu. Ako imaš neke nedoumice ti lepo sroči mejl pa ih pitaj sve što te muči ili ti je sumnjivo. Odgovoriće ti, pa na osnovu njihovih odgovora sam proceni. Proveri i koliko bi čekao konkretan model. Ako se odlučiš da kupuješ preko njih obavezno iznesi utiske da bi i drugi imali informacije iz prve ruke.
    VLADAN P, Clarissa and backarelli like this.

Slične teme

1. Tissot prc200 - nedoumice oko kupovine
    By vlax in forum Tissot
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 11.6.2010., 8:24
  2. pitanje u vezi kupovine sata
    By vladam5 in forum Pristupačni satovi
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 15.9.2009., 22:14
  3. provjerena on line kupovine
    By ognjen in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 1