Amazon.com: Seiko Men's SKX781K3 "Orange Monster" Automatic Dive Watch: Seiko: Watches A ima i OrangeMonster za 166$
Ok, samo ja sam se vodio cenom na sajtu... Ako nekog imas u SAD mozda je bolje da ti on posalje, bice sigurno jeftinije...
Amazon.com: Seiko Men's SKX781K3 "Orange Monster" Automatic Dive Watch: Seiko: Watches A ima i OrangeMonster za 166$
Ok, samo ja sam se vodio cenom na sajtu... Ako nekog imas u SAD mozda je bolje da ti on posalje, bice sigurno jeftinije...
Poslednja ispravka: vladas (28.4.2012. u 17:08) Razlog: Uzastopne poruke
Trenutno je sense toliko povoljan da nije vredno petljati i tamo muciti nekog za tu razliku a mozda je i ne bude na kraju
@shomymix: gumeni moze za tu cenu, ja sam mislio na metalni..
1. Amazon.com: Seiko Men's SKZ229K1 Black Dial Seiko 5 Watch: Seiko: Watches
2. Amazon.com: Seiko Men's SE-SKZ227 Mile Marker Orange Dial Watch: Seiko: Watches Takodje imas i ovu opciju za malu razliku u ceni a mislim da dobijas znatno bolji i lepsi sat. Pozzz
Problem je samo što ovo ne može do Srbije.
Onda ti je najbolja varijanta da posaljes kod nekog u EU, ako vec nemas nikog u SAD...
Cao, drugari,
Prvo pitanje da li je neko kupovao sa ovog sajta vostok-watches ? Ako neko jeste, zanimame kako je izvrsio uplatu, ja nemam paypal , tako da ta opcija otpada. Poslao sam im mail, i rekli su mi da uplatim u banku, i poslali mi neke sifre, ali i dalje ne kapiram kako se to placanje odvija??? Ako neko zna , molio bih da mi pojasni.
Unapred hvala
Odes u neku banku i poneses te kodove koje su ti poslali i kazes sluzbeniku da hoces da izvrsis bankovni transfer u inostranstvo-oni ce dalje da ti sve zavrse.
Obicno to kosta oko 1.000,00 dinara (u zavisnosti od banke) i sve se zavrsi za 15 minuta mada za sam transfer novca treba 2-3 radna dana.
Naravno, najbolje je to uraditi u banci gde vec imas racune zato sto ti je potreban devizni racun, mada i ako nemas to se brzo resi.
Jos samo jedan dodatak na vladino objašnjenje, neke banke (npr Intesa) traže da adresa isporuke bude u Srbiji.
Hvala puno na odgovoru
Bookmarks sajtovi