Jos 1 pitanje, do kolike cifre sata se sat ne carini i ako se carini kolika je carina? I kolko se otprilike ceka dolazak sata?
Jos 1 pitanje, do kolike cifre sata se sat ne carini i ako se carini kolika je carina? I kolko se otprilike ceka dolazak sata?
50 € ako ti salje pravno lice a 70 € ako je od fizickog mada je stvar procene carinika da li ce da poveruje u cifru na racunu. Ako prelazi taj limit onda ide 10% carine na cenu sata + postarinu i onda 18% PDV na sve zajedno.
Hvala tiho
I obavezno trazi da ti salju obicnom postom sa tracking brojem (ako sat nije narocito skup) posto DHL, UPS itd. jos dodaju troskove spedicije kada stigne ovde - oko 20-100 €.
A carina ako narucujem iz Amerike kolika je?
Ima li ko iskustva s ovim sajtom:
� Prodaja originalnih satova po najnizim cenama - Prodaja Satova - Home ?
~ razlog sto pitam: videh da imaju Orient ali deluju mi neubedljivo, izgled sajta, sakriven info o vlasniku domena, nema kvačica (č,š,ć) na sajtu ko da su neki klinci pisali...
Ne deluje ubedljivo, i izgleda taze, ko zna?! Bolje se drži proverenih sajtova...
Mišić M.
resio sam da kupim G Shock i ovo je najpovoljnije sto sam nasao:
Casio G-Shock Black Digital Mens Watch DW5600E-1
zanima me jel skoro neko porucivao sa jomashop-a, da li isporucuju u Srbiju regularnom postom i koliko vremena treba da se isporuci sat!? i da li da ih pitam da napisu da je poklon ili da salju kao fizicko lice, posto racunicom dolazim do vrednosti od 55eura pa da mi ne naplacuju carinu zbog 5 eura preko!?!
hvala unapred
Poslednja ispravka: jagoda-nbg (7.9.2012. u 10:16)
Mozda je bolje da ga uzmes kod nas:
Casio DW-5600E-1V
Muški sat | Casio | sat | S&L Jewelery Watches | 7760 dinara | prodaja
ne procitah celu temu, ali po naslovu rekoh da postavim pitanje ovde.
na kom sajtu je najbolje gledati citizen nighthawk sa metalnom narukvicom .na ebay-u se cene krecu oko 240$ ,a sumnjam da je to najniza cena. i kolika krajnja cena moze da se ocekuje ako bi se sat narucio online .
Bookmarks sajtovi