ok , videcu ovih dana sta kako za narucivanje sa neta/ebaya pa cemo videti... poz
ok , videcu ovih dana sta kako za narucivanje sa neta/ebaya pa cemo videti... poz
Vezano za nighthawk narucivanje sa jomashopa, propalo je . pokusavali smo sa prijateljovog paypal accounta,ali jednostavno nije htelo da prihvati , i trazilo da koristimo drugi nacin placanja , (sa tog accounta se redovno kupuju stvari iz usa??)stoga je porudzbina propala..
Nisam se dao pokolebati, pa sam kontaktirao sense watch shop i sat su poslali u njihovu radnju u knez mihajlovoj ulici i kupio ga danas. dve godine garancije, vema je fin i zadovoljan sam. sada eventualno do gospodina puga po koznu narukvicu i sto se mene tice dosta za godinu dve. hvala svima na pomoci .
cisto informativno, gde kod nas naci kvalitetne nato kaiseve i koje su njihove cene.
ipak je ovo neki nato/army/pilot/sta sve ne sat
Cestitam na kupovini odlicnog sata
NATO ces kod nas jako tesko da nadjes.
Kad budes imao vremena, postavi neku sliku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@pas - NATO kaiseve mozes povremeno da nadjes na kupujem-prodajem. ne znam kakvog su kvaliteta jer nisam kupovao, ali tek da javim, vredi pogledati buduci da ih drugacije ovde ne mozes kupiti.
jole777 kaže:
Da.I cena im je oko 18-20 evra.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
hvala ljudi , videcu ako izleti nesto , mislim da bi nato fino legao za neke casual prilike. slike ce verovatno izbaciti gospodin pugo u temi o kaisevima , samo da dogovorimo..
Ljudi, pomagajte...
Narucio bih sat...
Bulova Men's 96A111 Automatic Strap Silver White Dial Watch: Watches: Amazon.com
Ali nemam pojma kako i koliko ce to da me kosta na kraju... I da li je uopste izvodljivo?
Bobane,
Ne mogu da verujem da sam te toliko zarazio ovom Bulovom
Baš sam malopre poslao jedan upit za nju, sa idejom da je naručim... pa ako se pokaže da je ipak velika za moju ruku da je prodam... a ako mi odgovara veličina, da je zadržim.
Dobro, ovako ću samo da sačekam da tebi stigne, pa da onda probam
Kako mislis velika, to je samo 43 mm, ja se plasim samo da ne bude mala . Sta ces, megaloman.
A kako da je narucim, koliko ce da me kosta carina, postarina, kako da platim, imam sto pitanja...
E, mislim da bi ustvari bilo fer da je ti kupis, a da je meni prodas ako ti bude velika.
Ako je njen prečnik zaista 43mm onda čisto sumnjam da će ti biti velika, jedino ako nemaš baš tanak zglob.
Bookmarks sajtovi