Odlican sat za te pare,proveren sajt i carina bi te izasla oko 3000 dinara ,sad ni oni ne mogu da preteruju bas a i mozda ti ni ne napalte carinu. Meni se to desavalo.
Uzimaj
Odlican sat za te pare,proveren sajt i carina bi te izasla oko 3000 dinara ,sad ni oni ne mogu da preteruju bas a i mozda ti ni ne napalte carinu. Meni se to desavalo.
Uzimaj
next year at this time I'll be a millionaire
Postarina ti je za Austriju 35$, a za Srbiju 53$.
Napisa ti Zmaj vec, dobar sat, pouzdan sajt.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa to sam hteo da ti kazem...za malo vise novca dobices ga brze,na postarinu mislim.
Sto se tice carine, oni ti naplacuju na vrednost sata(zajedno sa postarinom) 10% porez i 20% PDV.
U ovom slucaju to bi izgledalo ovako:
176+53=229(sat i postarina)
229*10% porez*20% PDV=302$~225€
To je ako ti naplate, a moze da se desi i da ti ne naplate nista.
To je lutrija.
Poslednja ispravka: RUS (23.2.2013. u 19:55)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mislim da ces je platiti "regularno", jer sa discount-a uz paket ide regularna faktura, po kojoj ce ti cariniti sat.
Slucajevi kada te "oderu" ili kada sat prodje bez troskova, najcesce se desavaju kod kupovine satova od prodavaca sa sivog trzista, koji pristaju da na paket stave daleko manju vrednost nego sto ona jeste, ili čak stave kao "gift". Ni jedan autorizovan diler to nece pristati da uradi.
edit: Ima ga i ovde
http://www.orientuhren.de/automatic-...f6ho30asovt903
Poslednja ispravka: 23jewels (23.2.2013. u 20:32)
Ja sam platio za Monstera od 300 i nesto dolara 2300 din carinu,tako da....a sve je islo regularno
Kada mi je stigao Tissot prošle nedelje, naplatili su tačno u dinar: na ukupnu cenu sa poštarinom +10% carine +20% PDV.
Kada treba da se ubiraju porezi, radi pravna država Srbija "k'o Doxa"
Hahah, uglavnom si u pravu Mr D, doduše naš gradonačelnik duguje silnu kintu za porez, pa nikom ništa....biće da je od slučaja do slučaja Izvinjavam se za OFF
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi