Dobro dosao na forum
Iskreno, ja bih lepo otisao u radnju i prvo probao sat, da vidim da li mi odgovara, a ako odgovara kupio odmah.
Dobro dosao na forum
Iskreno, ja bih lepo otisao u radnju i prvo probao sat, da vidim da li mi odgovara, a ako odgovara kupio odmah.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala momci onda cu ovde kod nas da ga kupim,ako sve prodje kako treba za 2-3 nedelje je moj
ja sam mislio da mozda u svajcarskoj ne naplacuju transport,porez,carinu ili sta vec pa da bi me onda izasao samo koliko je i cena na netu ali ako postoji mogucnost za dodatne troskove onda ta opcija odpada
Mada sad sam se setio i trece,kupovao sam preko ebaya neke stvari,tj ima likova koji obavljaju sve umesto tebe za neku proviziju od 10ak evra u zavisnosti od paketa mozda cu i tu neku kombinaciju. Samo da prvo odem da vidim kako sat uzivo izgleda na mojoj ruci,posto ga nema ni u jednoj prodavnici gde sam svracao
I ja cesto kupujem pereko posrednika ali mi se satovi ne ispalte jer obicno je provizija 10% i naplate mi postarinu 15-20$
a lakse je naci sat sa nekog sajta koji salje kod nas ili ga jednostavno kupiti u radnji
Da li je neko kupovao satove preko http://www.aviation-time.com? Koliko su pouzdani. Navedite mi iskustva
Pozdrav
Ovako da vas pitam da li se moze iz CG ili Srbije kupiti nesto online a da se plati preko PayPal invoce da li je to neko uspio
Šta mislite o ovoj ponudi i uopšte o sajtu? Jel naručivao neko, koliko su pouzdani? Free Shipping CASIO/ Casio Watch calfskin leather fashion business, EF 527L 2AV-in Wristwatches from Watches on Aliexpress.com
Poslednja ispravka: mladenmil (12.4.2013. u 23:36)
Koliko znam neki clanovi su narucivali kutije za satove sa tog sajta trebalo bi da je sajt OK. O tom satu je bila neka tema na forumu evo linka: Casio Edifice 527 ili nesto bolje za te pare
Cijena je dosta povoljna ipak sackaj da neko od iskusnijih potvrdi da je sajt OK mada mislim da jeste
Sajt je ustvari kineski eBay, dakle u pitanju je samo posrednik.
Nije ti zato bitan sajt (koji je OK), već prodavac Love Forever Jewelry Export Co., LTD
Što se prodavca tiče, vidim da prodaje bižuteriju, srebro i Casio satove.
Cene su dobre, prezentacije su urađene profesionalno ALI izgleda da nema ni jednu jedinu ocenu kupaca, ni jedan isporučen proizvod.
Moj zaključak je da je u pitanju neko ko upravo počinje biznis ili (verovatnije) prevarant.
Da sam na tvom mestu, ne bih naručio ništa od ovog prodavca... a ti odliuči sam.
Možeš da ga pratiš neko vreme, pa da naručiš kada se nakupi dovoljno komentara kupaca za koje deluje da su pravi.
U temi koja se tice ovog sata cijena je u Sense shopu 17000rsd sto je mnogo vise nego na ovom sajtu, znas kako se kaze ako je nesto previse dobro da bi bilo istinito onda vjerovatno i nije. U svakom slucaju budi oprezan, ja stvarno nisam znao da je taj sajt samo posrednik nisam ni obrcao paznju a vise puta sam gledao sta nude, dobro da je Mr D to napomenuo
Ma znam da je posrednik i sve to, al nikako ne znam šta da mislim što se cene tiče..i meni zvuči previše dobro.. Koliko su česte kopije ovih casio satova i ima li ih uopšte?
Bookmarks sajtovi