Kakvi su Seiyajapan i Katsu Higuchi(Higuchi-INC)? Da li je neko kupovao tamo? Vidim da je SBDC005 kod ovog drugog 330e sa S+H. Što je bar 70e jeftinije nego obično.
Kakvi su Seiyajapan i Katsu Higuchi(Higuchi-INC)? Da li je neko kupovao tamo? Vidim da je SBDC005 kod ovog drugog 330e sa S+H. Što je bar 70e jeftinije nego obično.
^Najbolji su, mislim da je kod Higuchi-inc Sumo najpovoljniji.
Kupovali cu clanovi sa foruma.
Oba prodavca su vrhunska i proverena, nema greske.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala, mislio sam da sam slučajno naišao na njih, posebno ovaj Higuchi ima neugledan sajt pa sam zato pomislio svašta.
Pa da, sajt im je stvarno smesan, ali su zato oni ozbiljni i sve sto te zanima mozes da ih pitas preko maila.
Od tih Japanaca, imas i ovaj sajt, koji je takodje dosta los, ali je prodavac ok.
http://www.c-watch.co.jp/ww/
Poslednja ispravka: RUS (26.9.2014. u 17:15)
Steinhart se kupuje preko njihovog sajta jedino?
Da samo preko sajta ili preko distributera koje mozes naci na sajtu,ako imas nekog u inostranstvu da ti donese sat.
Kod nas nema distributera.
Imam šemu da naručim na Beč pa da mi donese drug. Jedino što moram da platim njihov PDV jer je on u Beču prijavljen, ali opet nije ni to loše.
Ako ti sat stigne tamo, izacice te oko 365e, a ako ga porucis da ti stigne ovde, izacice te oko 450e.
Kako znaš koji sat gledam? Čitaš misli :-D
Isplati se itekako.
Još kad bih našao nekog tamo poslom ili turistički pa da se uzme povrat poreza...
Bookmarks sajtovi