veberz, sta bi ti? Sporo tipkas pa ti malo 10 minuta
veberz, sta bi ti? Sporo tipkas pa ti malo 10 minuta
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
^Zato sto kada roba dodje ovde moras da platis troskove spedicije (3990 din), pa onda da popunjavas razne izjave, saljes im fakture i dokaze da si robu platio bas toliko, da si bas ti taj koji je kupio sat itd. Procedura koja traje 5 radnih dana minimum. Druga opcija je da sam radis spediciju (tj. da nadjes nekog speditera da ti to uradi) a za to moras da im platis oko 1500 din (placas im da ne rade nista). U principu se ne isplati ako nemas nekog na carini tako da je jednostavnija opcija 1. Naravno, sve to pod uslovom da je roba vrednosti iznad 50 €. Ako je manje ide bez ikakvih problema.
U jednom trenutku sam pomislio kako dobar sat i malo para, a sad ......... Odustao sam od sata, puno je to cimanja, zavisiš od drugih ljudi a cena na kraju izađe dosta veća. Idem da gledam neki sat sličnog izgleda a da bude manja para.
Hvala
Drustvo treba mi mi mala pomoc,koliko je provereno kupovati preko ebay i da li je ovaj prodavac proveren,ima sve pozitivne kritike,a pri tome ni jednu negativnu.Seiko Prospex Sumo Divers Automatico SBDC001 200WR | eBay
Sa toliko pozitivnih ocena i bez jedne negativne, ne verujem da ce biti nekih problema. A clan je od 2003. Mislim da uz placanje Paypalom nema sta da brines. Takodje odlicna cena za nov Sumo! Naravno ako ga narucis u Srbiju ocekuj carinu i PDV.
Hvala na odgovoru,ne bi imao carine i pdv jel sam u fr.Nikad nisam kupovao sat preko iterneta a pogotovu ne preko ebay-a.Gledao sam i preko higuchi japan,tamo je oko 320e plus bi platio carinu i pdv to bi mu doslo negde oko 400 e,plus bi cekao da dodje iz japana ko zna koliko...Za tu cenu bi progutao sitne nedostatke skoje ima sumoSvideo mi se isto i deep blue master diver 1000,na jednom spanskom sajtu je 290e,ali mi deluje jako veliki i glomazan taj sat,ne znam...
Sa ovim prodavačom nećeš imati problema,a paypal je dodatna sigurnost. Od higuchi-a sat dođe za 7 dana(meni u Bosnu je za to vrijeme došao).
Znaci da je bezbedno kupiti.To mi dodje jeftinije od higuchi-a...Kako si zadovoljan satom, ako ga jos uvek imas?, Ne znam da li si procitao zainteresovan sam isto i za deep blue, samo to je mikro brend malo me brine ta velicina,a opet sa druge strane ima bolju narukvicu i safir u odnosu na sumo jos je i jeftiniji kosta 290e? Slatke muke
Ja imam Tunu.
Za Deep Blue,ne znam, sat je velik i težak mada ni Sumo nije mali ali je ipak tanji i lakši.
Ako ti je zglob promjera 20cm,DB neće biti problem.
Bookmarks sajtovi