Ja imam i Sumo i Tunu....i obadva leze k'o zavareni za ruku. Dobro ti HADzI kaze....bitan je zglob ali i oba su lepo uradjena pa leze na ruci.
Moj je 19.5 cm i nemam nikakvih problema sa nosenjem.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
max pain, pozdravljam izbor, mislim da je Sumo ozbiljno dobar izbor. Samo obrati pažnju na bitan detalj! Naime - lepo piše da je sat u Japanu, pa će te neprijatno iznenaditi kada budeš morao da platiš još i carinu i PDV u FR.
Bolje poruči od Higuchija ili Chino-a!
No time to lose
Seiya,chino i higuchi su najpoznatiji prodavci JDM modela. Šalju satove po cijelom svijetu i nema problema sa njima.
Hadzi Dalibor ti je sve rekao. Besplatna dostava samo znači da od strane prodavca nećeš imati dodatne troškove, što ne znači da ti država/EU neće tražiti dažbine. Ja bih proverio sa njima da li se sat carini ili ne.
Ako mora da se carini - kod Chino-a je 340EUR a kod Katsu Higuchi-ja još malo jeftinije, mada mi ne radi forma za kontakt sa njima , pa nisam uspeo da proverim koliko.
No time to lose
E hvala na inf.adore:
Poslacu im mail pa cu videti, ko seiya je 370e, kod chino 340e kao sto si rekao dok ni ja ne mogu da pronadjem cenu na higuchi totalno ne pregledan sajt, a pre par dana je pisala cena cini mi se 46000 jena to je 313e sto je ubedljivo naj jeftinije, ali opet kazem sajt je katastrofa
Poslednja ispravka: RUS (19.11.2014. u 16:44)
Uzvratili su mi mail spanci koji prodaju preko ebay.Kazu da oni napisu na racunu da kosta 100e i da ja platim 25e, znaci na 380e platim jos 25.I da rekli su da salju brodom iz japana.
Poslednja ispravka: max pain (19.11.2014. u 17:25)
^To je tako, ali samo ako carina prihvati tu cenu. Ako je ne prihvate, ili ako im se ucini sumnjivo, vrlo lako mogu da podignu cenu.
Barem u danasnje vreme cena necega, narocito sata moze da se sazna vrlo lako.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi